“Με το θάρρος της γνώμης..” Γράφει ο Φώτης Ρεγκάς

ΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ

Γράφει ο Φώτης Ρεγκάς

Γειά σας φίλοι μου και καλή χρονιά

  • Βέβαια η χρονιά μπήκε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο λόγω χιονιά αλλά τι να κάνουμε δεν μπορούμε να τα βάλουμε και με τη φύση. Μπορούμε όμως να περιορίσουμε τις ζημιές αν όλοι είμαστε πιο σοβαροί. Οι ζημιές για παράδειγμα που έγιναν στα δίκτυα δεν οφείλονται στο φυσικό φαινόμενο όπως πολλοί υποστηρίζουν .Σήμερα υπάρχουν υλικά που αντέχουν μεγάλες θερμοκρασίες και τα γνωρίζουν καλά οι τεχνικοί όχι όμως και οι πολίτες. Γιατί δεν ενημερώνουν τον κόσμο για να έχει επιλογές?
  • Στον δήμο Χαλκηδόνος ευτυχώς ο θεός μας λυπήθηκε γιατί απ΄ότι κατάλαβα ο μηχανισμός δεν ήταν και στα καλύτερά του. Μέχρι σε ένα σημείο δικαιολογημένα αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει και να ξοδέψεις χρήματα για να λύσεις προβλήματα.
  • Το αλάτι τελικά παγώνει ? Φυσικά αν είσαι ανόητος
  • Πάμε τώρα στα οικονομικά που απασχολούν όλους μας. Από τη μία βάζουν τις κάρτες για το χτίσιμο του αφορολόγητου και από την άλλη το όριο του 10 τοις εκατό είναι αστείο. Με μόνο τα ψώνια του σούπερ το αφορολόγητο κατοχυρώνεται. Τ α υπόλοιπα χρήματα σαν να σου λένε κατανάλωσέ τα μαύρα!!!!!!! Το πετρέλαιο έφτασε το 1( ενα ) ευρώ και οι κυβερνώντες ζητούν από τον κόσμο να μην χρησιμοποιεί τα τζάκια!!!! Όταν οι χορτάτοι κουνάνε το δάχτυλο στους νηστικούς η επίκληση στα θεία είναι άχρηστη .
  • Θα δώσουν λέει το επίδομα φτώχειας .Μάλλον όμως μόνο οι άστεγοι θα το πάρουν μια και μπαίνουν εισοδηματικά κριτήρια αλλά και τεκμήρια. Άβυσσος η ψυχή των κυβερνώντων.
  • Χιλιάδες μετανάστες και πρόσφυγες ξεπάγιασαν με τον χιονιά κάνοντας ρεζίλι τη χώρα μας αλλά ο αρμόδιος υπουργός όχι μόνο δεν παραιτείται αλλά μας κουνάει και το δάχτυλο!!!!!
  • Ο πρωθυπουργός μας ακόμη πιστεύει ότι βρίσκεται σε γυάλα? Όσο για τον υπουργό δημόσιας τάξης τι να πούμε? Ο άνθρωπος ζει στον κόσμο του αλλά την πληρώνουν οι περιουσίες των πολιτών και ενίοτε κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές .
  • Χιλιάδες πλασματικές υπερωρίες,μεγάλους μισθούς στους μετακλητούς και αφορολόγητο σε βουλευτές και δικαστές την ώρα που εκατομμύρια Ελλήνων λοιμοκτονούν!!!!!!!
  • Τελικά τα πάρτυ δεν είναι προνόμιο μόνο του δημοσίου .Ρίξτε μια ματιά στο πόρισμα για τον ΟΑΣΘ και θα καταλάβετε

Αυτά τα λίγα για σήμερα. Καλή χρονιά σε όλο τον κόσμο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *