Δήμος Χαλκηδόνος:Ανακοινώθηκαν τα πρόσωπα της νέας Διοίκησης

Ανακοινώθηκαν τα πρόσωπα της νέας Διοίκησης του Δήμου Χαλκηδόνος

Τη νέα διοίκηση του Δήμου Χαλκηδόνος ανακοίνωσε ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Σταύρος Αναγνωστόπουλος, δηλώνοντας τα εξής:

«Έχοντας βαθιά συναίσθηση της πολιτικής και κοινωνικής μας ευθύνης, ξεκινάμε την προσπάθεια να υλοποιήσουμε το όραμά μας και να αναγεννήσουμε το δήμο μας.

Δεσμευόμαστε να υπηρετήσουμε τους πολίτες με ήθος και εντιμότητα, με διαφάνεια και αξιοκρατία, με κοινωνική ευαισθησία και δικαιοσύνη, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς.

Βασικός μας στόχος είναι η δημιουργία όλων των απαραίτητων προϋποθέσεων που χρειάζονται για να γίνει πράξη  η ισόρροπη ανάπτυξη όλων των οικισμών και η δίκαιη αντιμετώπιση όλων των δημοτών.

Το νέο διοικητικό σχήμα αποτελεί μία σύνθεση έμπειρων αλλά και νέων ανθρώπων, με όρεξη για δουλειά και καθημερινό αγώνα, με πνεύμα συνεργασίας και διακριτό για τον καθένα ρόλο. Όλοι μαζί θα αποτελέσουν μια ισχυρή ομάδα και  εύχομαι κάθε επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα.

Ευελπιστούμε πως με τη συνεργασία όλων μαζί, της Διοίκησης, των Δημοτικών Παρατάξεων, των Δημοτικών Υπηρεσιών, αλλά και όλων των δημοτών και κατοίκων, θα οδηγήσουμε το Δήμο και την κοινωνία μας στο δρόμο της ανάπτυξης και της ευημερίας.»

Το νέο διοικητικό σχήμα αποτελείται από τους παρακάτω:

Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου

Για τη θέση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου θα προταθεί από την παράταξη του Δημάρχου, ο Γαβριήλ Ταχτατζόγλου.

Η σύνθεση  της Διοίκησης του Δήμου Χαλκηδόνος θα είναι:

Ζήσης Βαϊνάς, Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Χωροταξίας, Πολιτικής Προστασίας  και Δ.Ε. Χαλκηδόνος

Μαρία Κωστοπούλου, Αντιδήμαρχος Διοικητικού-Οικονομικού, Κοινωνικής Μέριμνας, Παιδείας και Δ.Ε. Κουφαλίων 

Λουκάς Ευσταθιάδης, Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Πρασίνου, Περιβάλλοντος   και Δ.Ε. Αγίου Αθανασίου

Ανέστης Ανεστίδης, Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νέας Γενιάς και Εθελοντισμού

Ιωάννης Μπατζαρακίδης, Αντιδήμαρχος Τοπικής Επιχειρηματικότητας, Αγροτικής & Οικονομικής Ανάπτυξης

Ευστράτιος Πιτίκης, Πρόεδρος  Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης 

Μενέλαος Κορδονούρης, Πρόεδρος Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης

Επίσης ανακοινώθηκε ότι νέα Γενική Γραμματέας του Δήμου Χαλκηδόνος, θα είναι η κ. Ευλαμπία Μπουρουτζή, Οικονομολόγος.

Βιογραφικό Σημείωμα Γεν. Γραμματέα

Η κ. Ευλαμπία Μπουρουτζή γεννήθηκε το 1966 στη Θεσσαλονίκη. Είναι έγγαμη, μητέρα δύο κοριτσιών, της Κωνσταντίνας και της Κυριακής, φοιτήτριας Εγκληματολογίας και μαθήτριας Λυκείου αντίστοιχα.

Είναι απόφοιτος του Οικονομικού Τμήματος της Ν.Ο.Ε., του Α.Π.Θ., με ειδίκευση στον προσανατολισμό της Ανάπτυξης και του Προγραμματισμού.

Έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα σε λογιστήρια ΕΠΕ και ΑΕ αλλά και ως επιστημονική συνεργάτιδα του Ινστιτούτου Προώθησης Επιχειρηματικών Συμφερόντων.

Εργάζεται στο χώρο της Τοπικής Αυτ/σης Α’ βαθμού για 28 συναπτά έτη σε θέσεις διοικητικών και οικονομικών υπηρεσιών. Συγκεκριμένα στον πρώην Δήμο Αγίου Αθανασίου (1992-2005), με καθήκοντα οικονομικής παρακολούθησης, υποστήριξης Δημ. Συμβ., Οικον. Επιτρ., ΚΑΠΗ, Πνευματικού Αθλητικού Κέντρου, Ληξιάρχου, διεξαγωγής διαγωνισμών έργων και προμηθειών, κ.α.) και στο Δήμο Θεσσαλονίκης (2005 ως σήμερα), ως αν. Προϊσταμένη Τμήματος Προμηθειών, Προϊσταμένη Τμήματος Προϋπολογισμού & Οικονομικής Πληροφόρησης και Διευθύντριας Οικονομικής και Ταμειακής Διαχείρισης.

Έχει συμμετάσχει ως μέλος σε πολλές ομάδες εργασίας με κυριότερες αυτές της  Αυτεπάγγελτης αναζήτησης δικαιολογητικών στο δημόσιο τομέα, του Κοινού Πλαισίου Αξιολόγησης, της ανασύνταξης Ο.Ε.Υ., της ηλεκτρονικής διεξαγωγής διαγωνισμών στα πλαίσια του ευρωπαϊκού έργου SLET, των καλών πρακτικών Δήμων, της στοχοθεσίας δημοσίων φορέων, κ.α.

Συμμετείχε σε επίσκεψη μελέτης που πραγματοποιήθηκε σε τρεις ευρωπαϊκές χώρες σχετικά με θέματα οικονομικής διαχείρισης των Δήμων, στο πλαίσιο του προγράμματος για την Ενδυνάμωση της Τοπικής Αυτ/σης στην Ελλάδα.

Συνεργάζεται με γνωστές ιδιωτικές υποστηρικτικές εταιρείες των ΟΤΑ σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα,  ως εισηγήτρια σε σεμινάρια εκπαίδευσης υπαλλήλων Δήμων σε Διοικητικά και Οικονομικά θέματα.

Η νέα Γενική Γραμματέας έκανε την εξής δήλωση: «Ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος, κ. Αναγνωστόπουλος Σταύρος, μου εμπιστεύθηκε τη θέση της Γενικής Γραμματέα του Δήμου και με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που επέδειξε στο πρόσωπό μου και παράλληλα να τον διαβεβαιώσω ότι θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να φανώ αντάξια των προσδοκιών του. Εύχομαι στη νέα διοίκηση του Δήμου Χαλκηδόνος, καλή δύναμη και επιτυχία στο δύσκολο έργο της και δεσμεύομαι για ειλικρινή και εποικοδομητική συνεργασία τόσο με τους αιρετούς όσο και με τους υπαλλήλους του Δήμου.»

One comment

  1. Καταρχήν τα συγχαρητήρια σε όλους και καλή αρχή. Θα ήθελα να εκφράσω την απελπισία μου και των θυμό μου απέναντι σε αυτό που αντικρίζω επί πολλά χρόνια. Τη να περιγράψω τα σκουπίδια την βρομιά και τους πλέον ανύπαρκτους δρόμους και μονοπάτια σε όλη την περιοχή του Αξιού ποταμού όπου θα μπορούσε να είναι ένας παράδεισος με μονοπάτια πεζοπορίας πάρκα αναψυχής δρόμους για ποδήλατο που θα ενώνει τα χωριά και πολλά άλλα… Δυστυχώς πονάει η ψυχή μου με αυτό που αντίκρισα στο ποτάμι ξεκινώντας από Κουφάλια όπου κάποτε λειτουργούσε τουλάχιστον ένα μέρος. Τόση ομορφιά και δεν είναι προσβάσιμη τόσο εύκολα δεν φτάνει αυτό έχει καταντήσει σκουπιδότοπος δυστυχώς. Εύχομαι να ξεκινήσει ένα σχέδιο αξιοποίησης του Δήμου μας φτάνει πια… Έχουμε τόση ομορφιά καιρός να φύγουν τα σκουπίδια να γίνουνε μονοπάτια και πάρκα στα μικρά δάση και ιδικά στα ποτάμια μας. Αν είναι δυνατόν τόσα χρόνια να έχουμε τέτοια άθλια κατάσταση… Πρέπει να τιμωρείται όποιος πετάει τα σκουπίδια όπου θέλει πρέπει να γίνεται έλεγχος και ιδικά στην παιδιά πρέπει να ξεκινήσουμε προγραματα προστασίας του περιβάλλοντος. Φυσικά δεν είναι μόνο ο δικός μας Δήμος το κακό είναι δυστυχώς σε όλη την Ελλάδα. Ας γίνουμε εμείς παράδειγμα…επίσης υπάρχουν γειτονιές και θα σας μιλήσω για την δικιά μου στα Κουφάλια που είμαστε η μοναδική όπου σε κατοικίες υπάρχει ένα πάρκο ωραία το οποίο λειτουργούσε για οικογένειες με μικρά παιδιά δυστυχώς εδώ και χρόνια εξαφανίστηκαν η κούνιες και έγινε κατάληψη από νέους που από το πρωί ος το άλλο το πρωί γίνεται φασαρία ένας χαμός όποιος αντιδρά κινδυνεύει να πέσει θύμα ξυλοδαρμού όσο για το λεξιλόγιο δεν το συζητάμε ποιο αισχρές κουβέντες δεν θα ακούσετε…γιατί αναρωτιέμαι δεν υπάρχει έλεγχος τηρώντας των νόμο κοινής ησυχίας γιατί πρέπει να ήμαστε ή μοναδική στα Κουφάλια με αυτό το καταραμένο μέρος…θα σας αρέσει εσάς όλους να μαίνεται σε μια τέτοια γειτονιά όπως την Αθήνας; Εγώ μένω εξωτερικό εκεί μεγάλωσα όμως πονάει η ψυχή μου με την αθλιότητα που συναντάω κάθε χρόνο…Εύχομαι λοιπόν να γυρίσετε σελίδα να γίνουμε η “αρχή”… Μακάρι να μπορούσα να συνεισφέρω στο έργω ιδέες έχω… Θα χαιρόμουνα αν αυτά πού γράφω ίσος πετύχουν τον στόχο τούς αν η υπεύθυνη διαβάσουν το άρθρο. Καλή δύναμη και έμπνευση..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *