Δήμος Χαλκηδόνος:Ενημέρωση σχετικά με την αποκομιδή των απορριμμάτων που προέρχονται από κηπευτικές εργασίες

Από το γραφείο τύπου του Δήμου Χαλκηδόνος λάβαμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω δελτίο τύπου

Ο Κανονισμός Καθαριότητας του Δήμου Χαλκηδόνος έχει εγκριθεί με την 88/2017 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία με τη σειρά της ελέγχθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας – Θράκης, σύμφωνα με τους Νόμους 3463/2006 και 3852/2010. Σχετικά με την αποκομιδή των απορριμμάτων που προέρχονται από κηπευτικές εργασίες θέλουμε να γνωστοποιήσουμε στους δημότες μας τις προβλέψεις που έχουν γίνει για το συγκεκριμένο ζήτημα στο άρθρο 10 του Κανονισμού Καθαριότητας του δήμου.

Τα φύλλα, ξερά άνθη, υπόλοιπα καθαρισμού κήπων, γκαζόν κλπ., εάν έχουν μικρό όγκο και βάρος συσκευάζονται σε ανθεκτικούς πλαστικούς σάκους και τοποθετούνται εντός των κάδων όπως τα οικιακά απορρίμματα. Αν o διαθέσιμος χώρος του κάδου απορριμμάτων δεν επαρκεί, απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία των ενδιαφερομένων με το αρμόδιο τμήμα (τηλ. Επικοινωνίας 2313-300134).

Τα υπόλοιπα κοπής δέντρων, θάμνων, κλαριά κλπ συσκευάζονται σε ελαφρά δεμάτια, δεμένα με ανθεκτικό σχοινί ή σύρμα, για την εύκολη φόρτωση τους. Η απομάκρυνση τους γίνεται μετά από τηλεφωνική επικοινωνία των ενδιαφερομένων με το αρμόδιο τμήμα (τηλ. Επικοινωνίας 2313-300134).

Παρακαλούμε τους δημότες μας να σέβονται και να τηρούν τον Κανονισμό Καθαριότητας.

Όλοι μαζί κι ο καθένας μας ξεχωριστά πρέπει να διατηρήσουμε το Δήμο καθαρό και να του δώσουμε τη μορφή που δικαιούται και που όλοι επιθυμούμε.

ΤΜΗΜΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ, ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ

Σημ e-koufalia.gr: Παρακαλούμε το τμήμα Καθαριότητας ,Ανακύκλωσης και Πράσινου του Δήμου Χαλκηδόνος, επίσης να σέβεται και να τηρεί συνολικά τα 30+  άρθρα του κανονισμού καθαριότητας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *