Δήμος Χαλκηδόνος:Με προβλήματα πολλά σχολεία

Βιαστικό αποδείχτηκε το δελτίο τύπου του Δήμου Χαλκηδόνος το βράδυ του Σαββάτου με το οποίο ενημέρωνε ότι θα λειτουργήσουν κανονικά σήμερα Δευτέρα όλες οι σχολικές μονάδες.Χθες Κυριακή νεότερο δελτίο τύπου ενημέρωνε ότι τελικά θα παραμείνουν κλειστά τα νηπιαγωγεία Ακροποτάμου,Καστανά,Ξηροχωρίου καθώς και το γυμνάσιο Βαθυλάκκου.

Απ ότι φαίνεται δεν έγιναν οι απαραίτητες δοκιμές ώστε να εξακριβωθεί αν όλα λειτουργούν σωστά και έτσι σήμερα αρκετά σχολεία αντιμετώπισαν προβλήματα  καθώς διαπιστώθηκαν το πρωί βλάβες στο δίκτυο θέρμανσης αλλά και στην υδροδότηση.Μεταξύ αυτών το ΕΠΑΛ-ΙΕΚ Κουφαλίων, το ΓΕΛ Κουφαλίων , το γυμνάσιο Χαλκηδόνας, το νηπιαγωγείο Χαλκηδόνας το δημοτικό σχολείο στο Μ.Μοναστήρι και ενδεχομένως και άλλα.

Σε κάποια δεν έγινε καθόλου μάθημα και οι μαθητές έψαχναν τρόπους να φύγουν, ενώ σε κάποια άλλα όπως το δημοτικό Μ.Μοναστηρίου δεν υπήρχε νερό με αποτέλεσμα να διαμαρτύρονται τα παιδιά που θέλανε να πάνε τουαλέτα .

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από πλευράς Δήμου Χαλκηδόνος για το ποια σχολεία θα λειτουργήσουν αύριο και αν έχουν ξεπεραστεί τα σημερινά προβλήματα που παρουσιάστηκαν.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *