Δήμος Χαλκηδόνος:Συγχαρητήρια σε ΓΑΣ & Α.Σ.Μ.Α. για Εμμανουηλίδου,Ναζλίδου,Τράχωμα

Από το γραφείο τύπου του Δήμου Χαλκηδόνος λάβαμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω δελτίο τύπου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συγχαρητήριες επιστολές στους Αθλητικούς Συλλόγους Γ.Α.Σ. Κουφαλίων και Α.Σ.Μ.Α. Γέφυρας – Βαθυλάκκου απέστειλε ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος κ.Τσουκνιδάς, με αφορμή τις Διεθνείς επιτυχίες των αθλητριών και αθλητών τους.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Τσουκνιδάς συνεχάρη την αθλήτρια στίβου του Γ.Α.Σ. Κουφαλίων Εμμανουηλίδου Πολυνίκη για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ σπριντ U16 της Ιταλίας, αλλά και για την κατάρριψη του Πανελληνίου ρεκόρ στο άθλημά της (80 μέτρα) στην κατηγορία Παγκορασίδων κατά τη διάρκεια των προκριματικών του ίδιου αγώνα.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος συνεχάρη την αθλήτρια του Α.Σ.Μ.Α. Γέφυρας – Βαθυλάκκου Ναζλίδου Ευρώπη για την κατάκτηση της 1ης θέσης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου στα -70 κιλά στην ηλικιακή κατηγορία των 18-19 ετών, καθώς και τον Τράχωμα Στυλιανό, αθλητή του ίδιου συλλόγου, για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου στην ηλικιακή κατηγορία U15.

Κλείνοντας τις επιστολές του ο Δήμαρχος, εξήρε την επαγγελματική δουλειά των προπονητριών και των προπονητών των παιδιών, που πιστοποιεί το υψηλό επίπεδο του αθλητισμού στο Δήμο Χαλκηδόνος.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *