Ένωση Γονέων Α/θμιας Εκπαίδευσης Δ.Χαλκηδόνος:”ΕΜS” Enhance my School /Βελτιώνω το σχολείο μου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη χαρά, η Ένωση Γονέων Α/θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Χαλκηδόνος , πρωτοπορεί πανελλαδικά για ακόμα μια φορά και παρουσιάζει στο ευρύ σχολικό κοινό, την εφαρμογή/application “ΕΜS” Enhance my School /Βελτιώνω το σχολείο μου.

Ένα συνεργατικό εργαλείο, που αξιοποιείται από θεσμοθετημένες δομές και Δήμους, και παραδίδεται στα χέρια της εκάστοτε σχολικής κοινότητας. Η εφαρμογή δοκιμάζεται, αρχικά με την ΈνωσηΓονέων Α/θμιας Εκπαίδευσης_Δήμου_Χαλκηδόνος, και θα ισχύσει και #πανελλαδικά σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μία πρώτη ανατροφοδότηση θα αξιοποιηθεί για την περαιτέρω αναβάθμιση και επέκταση της εφαρμογής σε εθνικό επίπεδο, την οποία εμπνευστήκαμε και συλλάβαμε, από την ατάκα του Δημάρχου Αθηναίων κοΚώστα_ Μπακογιάννη «Τα παράπονα στον Δήμαρχο» .

Αφού λοιπόν αφουγκραστήκαμε και συζητήσαμε για τις αγωνίες των γονέων/δημοτών, δουλέψαμε επί μήνες αθόρυβα, συντεταγμένα ,συγκροτημένα αλλά και συνάμα ουσιαστικά, ώστε να υλοποιήσουμε το #ψηφιακό αυτό, αρχικά Project, για να εφαρμόσουμε καινοτόμες_λύσεις αλλά και αναβαθμίσεις στις σχολικές κοινότητες όλου του Δήμου μας και όχι μόνο. Μια εφαρμογή, μέσα από την οποία θα μπορεί πλέον ο κάθε γονέας /σύλλογος Γονέων του Δήμου μας (και όχι μόνο) , να ενημερώνει άμεσα για τυχόν προβλήματα που εντοπίζονται στις σχολικές δομές/κοινότητες, είτε μέσα είτε γύρω από το κάθε σχολείο . Από την πρώτη στιγμή, στο δύσκολο αυτό εγχείρημα, στάθηκαν δίπλα μας, και πίστεψαν στο όνειρό μας , το Ινστιτούτο_Τεχνολογιών_Πληροφορικής & Επικοινωνιών του Εθνικού_Κέντρου_Ερευνας & Τεχνολογικής_Ανάπτυξης και ο Αντιπρόεδρος & Διευθυντής ΙΠΤΗΛ κος Δημήτριος_Τζοβάρας , που με την ομάδα του εργάστηκαν με ζήλο και έγιναν οι δημιουργοί αλλά και οι νονοί του Enhance my School/Βελτιώνω το σχολείο μου , το οποίο θα αποτελέσει το εφαλτήριο της ψηφιακής_αναβάθμισης και εξέλιξης των σχολικών κοινοτήτων προς μια σύγχρονη εποχή με νέες τεχνολογίες .

Εδώ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Υπουργό_Εσωτερικών_Μακεδονίας_Θράκης κο Θεόδωρο_Καράογλου καθώς και την Υπουργό_Παιδείας_& Θρησκευμάτων κα.ΝίκηΚεραμεως, των οποίων οι συμβουλές και η αρωγή στην ολοκλήρωση αυτού του project υπήρξαν άκρως υποστηρικτικές και καθοριστικές.

Θα ακολουθήσει παρουσίαση μέσω τηλεδιάσκεψης στην πλατφόρμα Webex στα μέλη της Ένωσης Γονέων Α΄θμιας Εκπαίδευσης Δήμου Χαλκηδόνος καθώς και των υπολοίπων Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων του Δήμου μας , και όχι μόνο! Τολμούμε_Καινοτομούμε_Υλοποιούμε Ενωση_Γονέων_Αθμιας_Δήμου_Χαλκηδόνος

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *