Γέφυρα:Σύσκεψη με την κ.Πατουλίδου για το θέμα της διάβασης πεζών στην Κάτω Γέφυρα

patgef

ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΒΟΥΛΑ ΠΑΤΟΥΛΙΔΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΒΑΣΗΣ ΠΕΖΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΩ ΓΕΦΥΡΑ

Σήμερα Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου έγινε προγραμματισμένη σύσκεψη στην Περιφέρεια με την Αντιπεριφερειάρχη Βούλα Πατουλίδου και εκπροσώπους των τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας, για το θέμα της διάβασης πεζών στην Κάτω Γέφυρα.

Στη συνάντηση ήταν προγραμματισμένο να παραβρίσκονται από την πλευρά του Δήμου μας ο Δήμαρχος και εκπρόσωποι από το Τοπικό μας Συμβούλιο. Λόγω όμως αιφνιδιαστικής ανειλημμένης υποχρέωσης του Δημάρχου, η Αντιπεριφερειάρχης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Κοινότητας

Εκεί συζητήθηκε το θέμα της ασφαλούς διέλευσης των πεζών από τη μία πλευρά της παλιάς εθνικής οδού στην άλλη. Αναγνωρίστηκε από την Περιφέρεια ότι η σημερινή κατάσταση είναι απαράδεκτη και δημιουργεί σοβαρούς κινδύνους για τη ζωή των πεζών, κάτι που επισήμανε και ο Δήμαρχος σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την κυρία Πατουλίδου.

Στις προτάσεις που συζητήθηκαν για τη λύση της σημερινής κατάστασης, τελικά προκρίθηκε η λύση της τοποθέτησης φαναριών για πεζούς στο συγκεκριμένο σημείο. Φανάρια τα οποία με το πάτημα του κουμπιού από τον πεζό, θα σταματούν την κυκλοφορία για τα αυτοκίνητα και θα επιτρέπουν την ασφαλή διέλευση. Οι αρμόδιοι της Τεχνικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας διαβεβαίωσαν ότι μπορούν να μπουν φανάρια για πεζούς στο συγκεκριμένο σημείο γιατί βρίσκεται σε παλιά Εθνική Οδό και ότι τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει η σχετική μελέτη για να προσδιοριστεί το ακριβές σημείο όπου θα γίνει η διάβαση.

Ελπίζουμε να είμαστε πλέον στην αρχή της λύσης αυτού του σοβαρού προβλήματος για να μην ξαναδούμε πλέον στο μέλλον δυστύχημα στο συγκεκριμένο σημείο.

dscn1553

2 comments

  1. ΗΤΑΝ 1980!!!!! συσκεψη για αερογέφυρα!!!!! 2000 !!!! συσκεψη για αερογεφυρα!!!! 2016 συσκεψη ????? ρε αντε καντε καμια δουλεία!!!

  2. το ιδιο ακριβως προβλημα εχει κ η ελεουσα εχουν γινει αρκετα δυστυχηματα κ το βαλτοχωρι ………….μπραβο στον προεδρο της γεφυρας παντως που μεριμνει

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *