Γέφυρα:Τα νέα του Κ.Σ.-“Βράζουν” με την διαιτησία Σημιτόπουλου

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΓΙΑ ΟΣΚΑΡ….ΣΕ 4 ΛΕΠΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ…..ΕΤΣΙ ΘΑ ΔΙΩΞΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψεις ένα τέτοιο αγώνα …..απλά καθαρίστηκε από τα 4 πρώτα λεπτά με ένα ανεπανάληπτα προκλητικό τρόπο.
Στα πρώτα αυτά λεπτά έξω δύο παίκτες έξω και ο προπονητής ντισκαλιφιέ βολές αμέτρητες σε ένα show αρνητικής διαιτησίας.
Κρίμα για το άθλημα κρίμα και για τους κόπους αυτών που τρέχουν για την ομάδα κρίμα και στον κόσμο που γίνονται μάρτυρες τέτοιων εγκλημάτων μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.
Τίποτε άλλο δεν θα γράψουμε γιατί μας διακατέχει μία απογοήτευση.

Για την ιστορία ΚΣ ΓΕΦΥΡΑΣ – ΑΝΑΤΟΛΙΑ 65-78

ΚΣ ΓΕΦΥΡΑΣ (Γ.Τουλούμης): Κρομήδας 10, Δανάκης 12, Βάσκος, Κολοκοτρώνης 4, Ταραμάς 2, Μυλωνίδης 27 (1), Βογιατζής, Μπίσκας, Καρούζος 3, Καζαμίας 5 (1).

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΣ ΓΕΦΥΡΑΣ….ΤΟ ΔΣ ΚΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΟΜΟΦΩΝΑ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟΥ κ.ΣΗΜΙΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΣ ΓΕΦΥΡΑΣ

Το Δ.Σ του Κ.Σ. ΓΕΦΥΡΑΣ στην σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του αποφάσισε να καταδικάσει ομόφωνα τη διαιτησία του Κου Σημιτοπουλου στον αγωνα Κ.Σ. ΓΕΦΥΡΑΣ-ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ και να προβεί στην ακόλουθη ανακοίνωση.
“Δυστυχώς χθες υπήρξαμε θεατές σε μια πρωτοφανή διαιτητική παράσταση με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Κο Σημιτόπουλο, οι αποφάσεις του οποίου προκαθόρισαν το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.  Ο Κος Σημιτόπουλος είχε προλάβει έως το 4:29 του πρώτου δεκάλεπτου να δώσει 2 τεχνικές ποινές σε αθλητές μας χωρίς μάλιστα καμία προειδοποιηση και 1 τεχνική ποινή στον προπονητή μας.
Επειδή αυτά για τον ίδιο δεν ήταν αρκετά αποφάσισε να αποβάλει στο ίδιο λεπτό και 2 αθλητές μας με ντεσκαλιφιε για τον έναν μάλιστα να μην γνωρίζουμε τον λόγο αλλά ούτε και να το μαθαίνουμε ποτέ. Ταυτόχρονα και λόγο των παραπάνω αποφάσεων είχε ως αποτέλεσμα και την αποβολή του προπονητή μας. Ο αγώνας διεκόπη για 5 λεπτά έως ότου αποχωρίσουν οι αποβληθέντες αθλητές και ο ο προπονητής μας. Η ειδική αποστολή όπως είχατε πει πριν τον αγώνα κ. Σημιτόπουλε  στον προπονητή  μας εξετελεσθει .Η σεμνή τελετή “αγώνας” είχε τελειώσει στο πεντάλεπτο. Θεωρούμε ότι ο κος Σημιτόπουλος δυσφημεί το άθλημα του ΜΠΑΣΚΕΤ
Ζητούμε ο συγκεκριμένος διαιτητής να μην ξαναδιαιτητεύσει κανέναν αγώνα της ομάδας μας.“

ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΟΣ ΣΕ ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *