Κουφάλια:Ευχαριστήριο του ΓΑΣ προς το Δήμο Χαλκηδόνος

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

 Το ΔΣ του ΓΑΣ Κουφαλίων θα ήθελε να ευχαριστήσει δημοσίως το Δήμο Χαλκηδόνoς για την πραγματοποίηση πολλών εργασιών που αφορούν τη συντήρηση των Κλειστών Δημοτικών Γυμναστηρίων (Δ.Α.Κ. Κουφαλίων και το μικρό κλειστό Γυμναστήριο στο Δημοτικό στάδιο).

Τα κτηριακά προβλήματα που αντιμετώπιζαν τα γυμναστήρια ήταν πολλά και διαιωνίζονταν αρκετά χρόνια, αφού οι τελευταίες αυτοδιοικήσεις έδειχναν παντελή αδιαφορία.

Στις αρχές Νοεμβρίου καταθέσαμε στο Δήμο μια σειρά εργασιών που θεωρούσαμε ότι απαραίτητα έπρεπε να πραγματοποιηθούν και χάρη στο έμπρακτο ενδιαφέρον της Διοίκησης του Δήμου, αλλά και με τη συνδρομή της Τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου, έχουν ήδη υλοποιηθεί οι περισσότερες.

Συγκεκριμένα στα τέλη Δεκεμβρίου στο Δ.Α.Κ. Κουφαλίων τοποθετήθηκε καινούργιος πινάκας αποτελεσμάτων, δεδομένου ότι αρκετό καιρό τώρα ο παλιός ήταν χαλασμένος. Πραγματοποιήθηκαν εργασίες συντήρησης της οροφής (στεγάνωση δώματος για την αντιμετώπιση εισροής όμβριων υδάτων), ανακαίνιση χρωματισμών σε κοινοχρήστους χώρους , ολική ανακαίνιση  των WC και αρκετές ακόμη μείζονος σημασίας εργασίες.

Έτσι λοιπόν οι αθλητές μας, και όχι μόνο , θα αθλούνται σ΄ ένα καθαρό και ασφαλές περιβάλλον.

Ευχαριστούμε πολύ και ελπίζουμε σε ανάλογη συνέχεια.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Εμμανουήλ Σαμανδαράς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *