Κουφάλια:Βραβεύτηκε ο αριστούχος μαθητής του ΕΠΑΛ Μπουνάτσος Κων/νος

 

Κουφάλια:Βραβεύτηκε ο αριστούχος μαθητής του ΕΠΑΛ Μπουνάτσος Κων/νος

Μια σημαντική και συνάμα τιμητική διάκριση απέσπασε το 1ο ΕΠΑΛ Κουφαλίων,δια μέσω του μαθητή Μπουνάτσου Κων/νου , που την Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, βραβεύτηκε από την Eurobank σε ειδική εκδήλωση που έγινε στα πλαίσια του θεσμού “Η μεγάλη στιγμή για την παιδεία”.Ο Κων/νος βραβεύτηκε ως αριστούχος με χρηματικό έπαθλο και το ΕΠΑΛ Κουφαλίων τιμήθηκε ως το πρώτο Επαγγελματικό Λύκειο της Ελλάδας στα 15 χρόνια του θεσμού!!

H δ/ντρια του 1ου ΕΠΑΛ Κουφαλίων Κα Καραγέλη Κυριακή η οποία κατά την απονομή ήταν εμφανώς συγκινημένη, δήλωσε στο e-koufalia.gr :

 

Η Δ/νση, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων με πρόεδρο την κ. Σαχλή-Δραγανίδου Μαρία  και οι μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ Κουφαλίων, θα θέλαμε να συγχαρούμε τον μαθητή μας Μπουνάτσο Κωνσταντίνο του Σωτηρίου και της Φωτεινής Καντουνάτου, που αρίστευσε στον τομέα Πληροφορικής με 19,6  και πέτυχε στο ΑΤΕΙ Σίνδου, Σχολή Μηχανικών Αυτοματισμού ΤΕ, συμπληρώνοντας 1940  μόρια, φέρνοντας το σχολείο μας στην πρώτη θέση ανάμεσα στα σχολεία όλων των τύπων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Η συγκίνηση και η τιμή μεγάλη για τη σχολική μας κοινότητα. Ευχόμαστε να συνεχιστεί η επιτυχία των παιδιών μας και η Επαγγελματική Εκπαίδευση να αποτελέσει το μοχλό που θα κινήσει τα νήματα της προόδου της κοινωνίας μας.

Εμείς με την σειρά μας να συγχαρούμε τον Κωνσταντίνο, να του ευχηθούμε καλή σταδιοδρομία και να ευχηθούμε επίσης, πολλά παιδιά από τον δήμο μας να έχουν ανάλογες διακρίσεις στο μέλλον.

Βίντεο από την εκδήλωση

 

10 comments

  1. Μπραβο στον μαθητη και στο ΕΠΑΛ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ Συγχαριτηρια Κικη!!!

  2. Μπράβο αγόρι μου και σε ανώτερα

  3. Συγχαρητηρια σε ολους ,τετοιες προσπαθειες πρεπει να επιβραβευονται!!!!!!

  4. ΜΠΡΆΒΟ ΣΕ ΌΛΟΥΣ!

  5. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ…..

  6. Μπράβο και σε όλους που συνετέλεσαν να γινη αυτο !!!!!Και στην διευθύντρια κ Καραγελη ΚικηΠαντα τέτοια στο σχολειο σου Κικη!!!!!!

  7. Μπραβο στο παλικαρι και στ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *