Κουφάλια:Διέρρηξαν αυτοκίνητο σε πάρκινγκ γνωστού super market

Αναγνώστρια τα στοιχεία της οποίας έχουν επιβεβαιωθεί και βρίσκονται στη διάθεση του e-koufalia.gr,  καταγγέλει ότι σήμερα το πρωί στις 10.40 στο πάρκινκ γερμανικής αλυσίδας σούπερ μάρκετ στα Κουφάλια,  “άγνωστοι” έσπασαν το παράθυρο του αυτοκινήτου της και της αφαίρεσαν την τσάντα της και άλλα προσωπικά αντικείμενα.

Σύμφωνα με την αναγνώστρια απ όσο πρόλαβε να δει αλλά και με μαρτυρίες άλλων, οι δυο δράστες ήταν Ρομά και επέβαιναν σε αυτοκίνητο με καλυμμένες πινακίδες.

Μάλιστα έγιναν αντιληπτοί από πελάτη που εκείνη την ώρα πήγαινε να πάρει το αυτοκίνητο του και στην προσπάθεια του να τους σταματήσει, ανέπτυξαν ταχύτητα και  παραλίγο να τον πατήσουν.

Για το συμβάν έχει γίνει καταγγελία στην ασφάλεια Χαλκηδόνας,  ενώ όπως βλέπεται  παρακάτω δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει παρόμοιο περιστατικό στον ίδιο χώρο.

Περιστατικά κλοπών συμβαίνουν και στα κοιμητήρια Κουφαλίων, όπου δράστες με πανομοιότυπο τρόπο  αφαιρούν αντικείμενα από σταθμευμένα αυτοκίνητα .

Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με απόφαση του Αρείου Πάγου,  ουδεμία ευθύνη φέρουν οι επιχειρήσεις που διαθέτουν χώρο στάθμευσης στους πελάτες τους, σε περίπτωση που γίνει κλοπή σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο. Αρκεί να υπάρχουν πινακίδες που να γνωστοποιούν προς το κοινό ότι την ευθύνη για τη φύλαξη των αυτοκινήτων έχουν οι ιδιοκτήτες τους.