Σύμπραξη Ευθύνης: Προχωράμε ΜΠΡΟΣΤΑ, αλλάζουμε το ΑΥΡΙΟ

Από την δημοτική παράταξη “ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΕΥΘΥΝΗΣ” λάβαμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω δελτίο τύπου

Την Πέμπτη 27 Ιουλίου ξεκίνησε και επίσημα ο προεκλογικός αγώνας του ΚΩΣΤΑ ΣΑΡΑΦΙΔΗ, επικεφαλής του συνδυασμού ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΕΥΘΥΝΗΣ για τον δήμο Χαλκηδόνος.


Η προγραμματισμένη συγκέντρωση έγινε στα γραφεία του συνδυασμού, σε κλίμα ενότητας όπου και παρουσιάστηκε το μεγαλύτερο μέρος  των υποψήφιων συμβούλων  της Δημοτικής Ενότητας Κουφαλίων.


Σύντομα θα ακολουθήσουν επιπλέον παρουσιάσεις υποψηφίων, τόσο για την Δ. Ενότητα Κουφαλίων όσο και για τις Δημοτικές Ενότητες Χαλκηδόνας και Αγ. Αθανασίου.

————————————————————————————————

Στην εισαγωγική ομιλία του ο κ. ΚΩΣΤΑΣ ΣΑΡΑΦΙΔΗΣ μεταξύ άλλων τόνισε:

” Αισθάνομαι ότι είμαι ανάμεσα σε φίλους πάνω από όλα, ανάμεσα σε ανθρώπους που αγαπώ, ανάμεσα σε ανθρώπους που έχουμε ένα κοινό βηματισμό.

Ξέρω ότι όλοι σας έχετε αγάπη για τον τόπο μας, κοινές αγωνίες για το παρόν και το μέλλον αυτού του τόπου, ώστε να προχωρήσουμε μπροστά για εμάς και τα παιδιά μας.

Την προηγούμενη φορά μοιραστήκαμε τα ίδια οράματα, τις ίδιες αγωνίες, τα ίδια όνειρα.

Ο αγώνας όχι μόνο δεν πήγε χαμένος, αντιθέτως σε όλη την διάρκεια της τετραετίας,  με συναινέσεις, σοβαρότητα, υπευθυνότητα και προτάσεις, ασκώντας έντονη κριτική, συγκρουστήκαμε με όλους, έχοντας πρωταρχικό σκοπό να βοηθήσουμε τον τόπο μας. Έτσι πράξανε και όλοι οι σύμβουλοι και τα στελέχη μας, πάντα βάζοντας το συμφέρον του τόπου πάνω από μικροσυμφέροντα παραταξιακά και προσωπικές φιλοδοξίες.

Δυστυχώς για εμάς όμως, ο Δήμος Χαλκηδόνος έμεινε πολύ πίσω, τόσο τραγικά πίσω, που πλέον η κατάσταση έχει γίνει οριακά μη αναστρέψιμη.

Για αυτό λοιπόν συστρατευτήκαμε ξανά, με υπευθυνότητα, χαμόγελα και διάθεση να προχωρήσουμε μπροστά και να αλλάξουμε το αύριο, όσο υπάρχει ακόμη χρόνος!

Για να βρεθεί ο Δ. Χαλκηδόνος στη θέση που του αξίζει, με ισχυρές συνεργασίες, σοβαρές δημόσιες υποδομές, κοινωνική πρόνοια, οικονομική σταθερότητα και δίκαιη ανάπτυξη που να τους περιλαμβάνει όλους. Μπορεί και πρέπει να αποτελέσει πρότυπο Αυτοδιοικητικής ανάπτυξης και εξωστρέφειας, ανάπτυξης, που θα διαχέεται όχι μόνο στις τρεις Δημοτικές Ενότητες, αλλά και στο σύνολο των Κοινοτήτων και Οικισμών του.

Διαθέτουμε εμπειρία, τόλμη και όλα τα σύγχρονα μέσα και εργαλεία που απαιτεί η εποχή που ζούμε. Έχουμε όραμα, σχέδιο και στελέχη που είναι ικανά, εργατικά και κυρίως χωρίς αγκυλώσεις βιοπορισμού μέσα από την εκλογή στη Δημοτική Αρχή.

Για την παρούσα Δημοτική Αρχή και την κλειστή της παρέα έφτασε η ώρα της κρίσης, έφτασε η ώρα που θα λογοδοτήσουν σε όλους εσάς, όλους εμάς, τους καθημερινούς ανθρώπους – πολίτες του Δ. Χαλκηδόνος.

Σας καλώ λοιπόν όλους, όσους πραγματικά ενδιαφέρονται και νοιάζονται για αυτόν τον τόπο, να συμμετέχετε ουσιαστικά στην νέα αυτή αυτοδιοικητική προσπάθεια, με ίσους όρους. 
Σας καλώ να στηρίξετε αυτή την προσπάθεια για το αύριο του ΔΗΜΟΥ μας και των παιδιών μας.”

  • Προχωράμε ΜΠΡΟΣΤΑ, αλλάζουμε το ΑΥΡΙΟ!

Στο τέλος της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν οι πρώτοι υποψήφιοι της Δημοτικής Ενότητας Κουφαλίων, που είναι:

Αβραμίδης Ιωάννης

Αβραμίδου Αφροδίτη

Αδαμίδου Σοφία

Αντωνίου Γεώργιος

Γκαντσίδης Πέτρος

Γκοτσίδης Ιωάννης

Ηλιάδου Μαρία

Μαρμαρίδου Γεωργία

Μασλάρη Μαρία

Μασλάρης Αθανάσιος

Μισσίδου Μαρία

Νοβάκης Γεώργιος

Παπαμιχαήλ Ιωάννης

Σαραμιχαϊλίδου Φωτείνη

Σερέτης Γιώργος

Σιανίδου Παγώνα

Σολωμός Θεοχάρης

Τσαπανίδης Μάκης

Φυδανίδης Τάσος

Χατζηκυριάκου Παύλος

Χλοπτσίδου Μένη

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ

Βλαϊκούδης Σιδέρης

Μελισσανίδης Παύλος