Κουφάλια: Ευχαριστήρια ανακοίνωση Τοπικού

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των επαγγελματιών, φορέων και πολιτών των Κουφαλίων στην πρωτοβουλία του Τοπικού Συμβουλίου για συνεισφορά βασικών ειδών πρώτης ανάγκης σε οικογένειες που έχουν απόλυτη ανάγκη.Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα Super Market ‘’ Βογιατζής Νικόλαος’’, ‘’Μπακαλόγατος’’(Γατίδης Δημήτριος), ‘’Smile’’(Παραλυκίδης Γεώργιος), τα κρεοπωλεία ‘’Βαρδαλής κοτόπουλα’’, ‘’ Γκαλιπίδης Δ. ΥΙΟΙ’’, ‘’Καρολίδης Πασχάλης κοτόπουλα’’ , ‘’Πάικο ’’(Αλεξάκης Χρήστος), ‘’Πασχάλης’’ (Μιχαλτσίδης Πασχάλης), ‘’Σαλίκας’’ (Σαλικίδης Ηλίας) και ‘’Ο Τάσος’’ (Τερζούδης Αναστάσιος).
Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον ΓΑΣ Κουφαλίων και τις βιομηχανίες ΒΙΤΟΜ και ΜΕΒΓΑΛ.
Ιδιαιτέρως θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κάθε πολίτη ξεχωριστά που ανταποκρίθηκε με αίσθημα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς. Τέλος, θερμές ευχαριστίες
θα θέλαμε να απευθύνουμε στην κοινωνική λειτουργό κ. Παπαστογιαννίδου Κυριακή του ΚΑΠΗ Κουφαλίων για την πολύτιμη και πάντα αγόγγυστη βοήθειά της.Το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας ήταν η διανομή βασικών αγαθών σε 40 οικογένειες της πόλης μας και ελπίζουμε η μικρή αυτή βοήθεια να τους χαρίσει χαμόγελο και αισιοδοξία.
Σας ευχόμαστε ολόψυχα Καλά Χριστούγεννα με υγεία και προκοπή!

Με εκτίμηση,
Η Πρόεδρος και τα μέλη του τοπικού συμβουλίου Κουφαλίων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *