Κουφάλια:Ομιλία Πάνου Μαρκίδη-“Λαϊκή Συσπείρωση”

Από την παράταξη Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Χαλκηδόνος λάβαμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω δελτίο τύπου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21.05.2019 η προγραμματισμένη συγκέντρωση του συνδυασμού ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ στα Κουφάλια.

Προηγήθηκε χαιρετισμός από το βουλευτή του ΚΚΕ Σάκη Βαρδαλή, ο οποίος εστίασε την ομιλία του κυρίως στις ευρωεκλογές.

Στη συνέχεια μίλησε ο υποψήφιος Δήμαρχος της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ Πάνος Μαρκίδης.

Αναφέρθηκε στην επιφύλαξη, που σε κάθε εκλογική αναμέτρηση εκφράζεται, σχετικά με την υποστήριξη της παράταξης από το ΚΚΕ. Τόνισε ότι αυτό είναι τίτλος τιμής για την παράταξη και ένας επιπλέον λόγος για να ψηφιστεί από τους δημότες, γιατί οι κομμουνιστές ποτέ δεν λένε ψέματα, ποτέ δεν δίνουν υποσχέσεις που ξέρουν ότι δεν θα τηρήσουν. Αντιθέτως με επιχειρήματα συνέδεσε όλους τους άλλους  «ανεξάρτητους» υποψηφίους με κόμματα και πολιτικές. Τόνισε ότι συμπεριφέρονται ως μεσσίες και υπόσχονται πράγματα στηριζόμενοι στις προσωπικές τους ικανότητες αγνοώντας τη σκληρή πραγματικότητα.

Τέλος ανέπτυξε το διεκδικητικό πρόγραμμα του συνδυασμού δίνοντας έμφαση στο ότι τα αποτελέσματά του θα είναι ανάλογα όχι μόνο από την εκλογική δύναμη αλλά και από την αγωνιστικότητα των δημοτών.

Κλείνοντας είπε : «Η μόνη υπόσχεση που δίνουμε είναι να είμαστε μπροστάρηδες στους αγώνες για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.»

ΒΙΝΤΕΟ

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=pHowv1vNTl0[/embedyt]

Σημ: Για να διαβάσετε ολόκληρη την ομιλία του Πάνου Μαρκίδη πατήστε ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *