Κουφάλια:Πετάει για το παγκόσμιο στο Ναϊρόμπι η Πολυνίκη

Στο ΝΑΙΡΟΜΠΙ η ΠΟΛΥΝΙΚΗ για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου Εφηβων-Νεανιδων.

Αναχωρεί σήμερα η Εθνική Ελλάδος Κ20 με προορισμό το Ναιρομπι Κένυας όπου από 17 έως 22 Αυγούστου διεξάγεται το WORDL ATHLETICS CHAMPIONSHIPS U20.

Στην αποστολή φυσικά συμμετέχει και η δικιά μας Πολυνίκη ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΊΔΟΥ η οποία μετά την εξαιρετική παρουσία που είχε στο Ευρωπαϊκό Στίβου στο ΤΑΛΙΝ, με την 6η θέση στην Ευρώπη και το εκπληκτικό 11″55 στα 100μ, συνεχίζει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα αυτή την φορά στα 200μ.

Εκεί θα βρεθεί αντιμέτωπη με τις κορυφαίες σπρίντερ του κόσμου, ανάμεσα τους η φοβερή Christine MPOMA από την ΝΑΜΊΜΠΙΑ 2η Ολυμπιονικης στο Τόκιο όπως και η Beatrice MASILINGI 6η Ολυμπιονίκης στα 200μ.

Στόχος της Εμμανουηλίδου είναι ένα μεγάλο Πανελλήνιο Ρεκόρ και όσο το δυνατόν πλασάρισμα στην κατάταξη. Αυτός είναι και ο λόγος που η προπονήτρια της Κατερίνα Αλεξοπούλου επέλεξε να αγωνισθεί η αθλήτρια μόνο στα 200μ.

Είναι ο πρώτος αγώνας που θα κάνει η Πολυνίκη στα 200μ χωρίς να έχουν προηγηθεί τα 100μ όπως συνέβαινε στους άλλους αγώνες. Είναι ο τελευταίος αγώνας για την φετινή σεζόν και υπάρχει η αισιοδοξία για μια πολύ μεγάλη επιδοση.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν από 17 έως 22 Αυγούστου στο υπέροχο στάδιο του NAIΡΟΜΠΙ με το ίδιο αυστηρό πρωτοκολο που έγιναν οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ στο ΤΟΚΙΟ και θα υπάρχει live streaming μετάδοση όλο το εξαημερο.

Τις καλύτερες ευχές για την ΠΟΛΥΝΙΚΗ που μας κάνει περήφανους όπου κι αν αγωνιζεται