Κουφάλια:Ομιλία Σ.Αναστασιάδη

Τα Κουφάλια ήταν ο επόμενος σταθμός της προεκλογικής εκστρατείας του βουλευτή Β’ Θεσ/νίκης της ΝΔ Σάββα Αναστασιάδη, ο οποίος μίλησε την Παρασκευή σε συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου, ενώ νωρίτερα είχε μιλήσει και στη Χαλκηδόνα.

Αναφερόμενος στις εκλογές της 21ης Μαΐου ο κ. Αναστασιάδης έκανε λόγο για μία από τις σημαντικότερες, τις πιο κρίσιμες εκλογικές μάχες στη χώρα μας κατά τα τελευταία 30 χρόνια. «Η κάλπη που βρίσκεται μπροστά μας είναι αυτή που θα δείξει αν η Ελλάδα θα παραμείνει στον δρόμο της ανάπτυξης, της προόδου, της προκοπής και της σταθερότητας. Τον δρόμο που ακολούθησε η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας  τα τελευταία τέσσερα χρόνια», τόνισε.

Μίλησε ακόμη για τις κρίσεις που μεσολάβησαν και την επιτυχημένη διαχείρισή τους από την κυβέρνηση, το στοίχημα της αυτοδυναμίας και τις προοπτικές της νέας τετραετίας, ενώ αναφέρθηκε επίσης στην προσωπική του διαδρομή και  στις πολλές πρωτοβουλίες του για την ανάπτυξη της περιφέρειας Θεσσαλονίκης και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της.