Κουφάλια:Συγκέντρωση του Φάνη Παπά

Σε συγκέντρωση φίλων και υποστηρικτών του παρευρέθηκε χθες στα Κουφάλια ο υποψήφιος βουλευτής Β Θες/νίκης με τη ΝΔ Φάνης Παπάς.

Ο πρώτος επιλαχών βουλευτής της ΝΔ στις προηγούμενες εκλογές , είχε την ευκαιρία να τοποθετηθεί και να ενημερώσει κυρίως για αγροτικά θέματα (ο ίδιος ασχολείται ενεργά με τον πρωτογενή τομέα) .

“Οι τιμές του πετρελαίου και του ηλεκτρικού ρεύματος πολλαπλασιάστηκαν, με την κατάσταση να γίνεται ακόμα πιο δύσκολη μετά την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία. Το κόστος παραγωγής εκτινάχθηκε σε πρωτόγνωρα νούμερα, κάτι που -όπως είναι λογικό- συμπαρέσυρε και τις τιμές των προϊόντων. Η κυβέρνηση προσπάθησε να καλύψει, στο μέτρο του δυνατού, τις ανάγκες που δημιουργήθηκαν, ενισχύοντας τους ανθρώπους του πρωτογενή τομέα.” είπε μεταξύ άλλων ο κ.Παπάς για να συνεχίσει :

“Οι προκλήσεις των επόμενων ετών στον πρωτογενή τομέα θα είναι μεγάλες, με την κυβέρνηση να καλείται να διαχειριστεί σωστά τις μεγάλες αλλαγές της νέας ΚΑΠ, ώστε οι επαγγελματίες του κλάδου να οδηγηθούν στη νέα εποχή μέσω ενός ασφαλούς δρόμου, ενώ είναι ιδιαίτερα σημαντικό να δοθούν κίνητρα στα νέα παιδιά, προκειμένου να ενεργοποιηθούν περισσότερο στον τομέα της υπαίθρου”

Στη συνέχεια τόνισε την σημασία των επερχόμενων εκλογών και την ανάγκη για αυτοδύναμία της Ν.Δ, ώστε “ο πρωθυπουργός να συνεχίσει το έργο του” όπως τόνισε χαρακτηριστικά.