Μάλγαρα:Εγκαίνια εκλογικού κέντρου Αλέξανδρου Διαμαντόπουλου

«Δεν θα σκύψουμε το κεφάλι,  παρά μόνο για να δουλέψουμε σκληρά»

Πλήθος κόσμου, φίλων, στελεχών και υποψηφίων για τον δήμο Δέλτα παρευρέθηκαν στα εγκαίνια του προεκλογικού κέντρου στα Νέα Μάλγαρα, του συνδυασμού «Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ», με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Αλέξανδρο Διαμαντόπουλο.

«Εδώ, τους επόμενους δύο μήνες θα χτυπάει η καρδιά μας, ο συμβολικός αυτός χώρος θα εκφράζει όλα μας τα όνειρα για ένα καλύτερο αύριο. Για μια καλύτερη ζωή στον δήμο Δέλτα» σημείωσε αρχικά στην ομιλία του ο υποψήφιος δήμαρχος Δέλτα, τονίζοντας πως «το μέλλον του δήμου Δέλτα είναι η ανάπτυξη, η αλλαγή, η ολική ανατροπή».

«Οραματιζόμαστε έναν δήμο σύγχρονο, στην υπηρεσία του πολίτη, εργαλείο για τις επιχειρήσεις του, σύμμαχο στην οικονομική ανάπτυξη του καθενός.  Όλα αυτά τα επιζητούμε και θα τα κάνουμε πράξη. Μαζί με εσάς, μαζί με τους πολίτες, μαζί με την κοινωνία» τόνισε ο Αλέξανδρος Διαμαντόπουλος.

«Τα προβλήματα είναι δεκάδες. Μας τα λέτε όλο αυτό το διάστημα στις εξορμήσεις μας, στις επαφές μας. Η κοινωνία αναζητά κάποιον να έχει απαντήσεις. Όχι μαγικά ραβδάκια και ανέξοδες υποσχέσεις. Αλλά θέσεις, προτάσεις, λύσεις. Και πάνω από όλα ειλικρίνεια. Και εμείς στην παράταξη «Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ» θα είμαστε εδώ και μετά τις εκλογές, και μετά την κάλπη, για να σας κοιτάξουμε και να μας κοιτάξετε στα μάτια. Και δεν θα σκύψουμε το κεφάλι, παρά μόνο για να δουλέψουμε σκληρά, να ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη που μας δίνετε απλόχερα όλο αυτό το διάστημα» επεσήμανε στη συνέχεια.

Κλείνοντας την ομιλία του, ο υποψήφιος δήμαρχος Δέλτα, Αλέξανδρος Διαμαντόπουλος έστειλε το μήνυμα των εκλογών. «Σήμερα χρειαζόμαστε έναν δήμο πραγματικά καθαρό, αποτελεσματικό, με δράσεις, με δομές, με εργαλεία για την ανάπτυξη και την εύρεση θέσεων εργασίας.  Όλα αυτά θα τα καταφέρουμε μαζί. Όλοι μαζί. Ο δήμος Δέλτα θα φύγει μπροστά με τη νέα γενιά στο τιμόνι και την πολύτιμη εμπειρία των ανθρώπων που αφιέρωσαν τη ζωή τους στα κοινά με ανιδιοτέλεια», σημείωσε.

«Τώρα είναι η ώρα να τολμήσουμε. Και γνωρίζουμε ότι μόνο στους εαυτούς μας μπορούμε να πιστέψουμε πια. Ούτε στους εκλεκτούς του παρελθόντος, ούτε σε όσους μας θυμήθηκαν ξανά μετά από 30 χρόνια, ούτε στα ξαναζεσταμένα φαγητά», κατέληξε ο Αλ. Διαμαντόπουλος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *