“Με το θάρρος της γνώμης….”

[divide icon=”circle” color=”#”]

fotisΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ

Γράφει ο Φώτης Ρεγκάς

Χρόνια πολλά με υγεία. Και πάλι μαζί μετά την ανάπαυλα του Πάσχα.

  • Ανακοινώθηκαν τα πόθεν έσχες των πολιτικών μας αλλά του 2012!!!!!!!!!!! Για τον θεό που πιστεύει ο καθένας . Είμαστε σοβαρή χώρα που ΄΄ ψάχνει΄΄ την ανάκαμψη της ???? Πολλές φορές αναρωτιέμαι , είναι δυνατόν ο χορτάτος να σκέφτεται τον νηστικό ??????? Μισθοί , συντάξεις μειώνονται συνεχώς όλοι οι άμεσοι και έμμεσοι φόροι αυξάνονται, η ανεργία στα ύψη και οι πολιτικοί μας τρώγονται για το ποιός θα μας σώσει.
  • Κι όμως το παράδειγμα της Κύπρου που βγήκε από το μνημόνιο παρά το σοκ του κουρέματος των καταθέσεων δεν παραδειγματίζει τους πολιτικούς τάφους μας. Βρέθηκα στην Κύπρο τα δυο τελευταία χρόνια και κατάλαβα γιατί οι Κύπριοι παρότι Έλληνες στη νοοτροπία είναι Ευρωπαίοι. Όσο και αν έψαξα σε όλο το νησί δεν έπιασα κάποιον επαγγελματία να μη μου κόψει απόδειξη. Είναι δυνατόν αυτό το κράτος να μην προκόψει???????
  • Άλλο παράδειγμα στην Κύπρο οι αστυνομικοί κόβουν κλήσεις με το κομπιουτεράκι .Στην Ελλάδα ακόμη με το μπλοκάκι Οσο για τα οικονομικά Στην Κύπρο όποιος βγάζει 19500Ε είναι αφορολόγητος και δεν κάνει φορολογική δήλωση!!!!!!!!!!! Κύριε Αλεξιάδη μου του υπουργείου οικονομικών , αν θέλετε να πιάσετε την φοροδιαφυγή στείλτε από αύριο εκατό εφοριακούς στη Μύκονο άλλους τόσους στη Σαντορίνη και τις υπόλοιπες τουριστικές περιοχές μέχρι τέλη του Οκτώβρη και να δείτε το ψάρια θα πιάσετε. Από τα τηλεοπτικά στούντιο δουλειά δεν γίνεται .
  • Νέα ήθη από την σημερινή κυβέρνηση Ο μετακλητός υπάλληλος , ο κομματικός δηλαδή απόφοιτος του δημοτικού παίρνει μεγαλύτερο μισθό από τον δάσκαλο και τον καθηγητή!!!!!!! Ούτε ντροπή ούτε τσίπα
  • Με τα πίτουρα πάει να μπλέξει ο υπουργός αθλητισμού και μάλλον θα πάρει την άγουσα Την ίδια ώρα οι αθλητικές εγκαταστάσεις όπου γυμνάζονται οι ολυμπιονίκες μας ρημάζουν καθημερινά. Ας είναι καλά η προβολή των ΜΜΕ
  • Προς Ιερωμένους όλων των βαθμίδων Ασχοληθείτε με τα του οίκου σας και αφήστε τα υπόλοιπα στους πολιτικούς μας και στους τοπικούς άρχοντες.

Καλό κουράγιο στα παιδιά που δiνουν Πανελλήνιες.

[divide icon=”circle” color=”#”]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *