“Με το θάρρος της γνώμης..” Γράφει ο Φώτης Ρεγκάς

ΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ

Γράφει ο Φώτης Ρεγκάς

fotreg@hotmail.com

Γεια σας φίλοι μου

  • Και πάλι μαζί στην αρχή της νέας πολιτικής ,οικονομικής και σχολικής χρονιάς που μας επιφυλάσσει μάλλον αρκετές συγκινήσεις και εκπλήξεις δυσάρεστες και ίσως ευχάριστες Μπορεί να κατηγορούμε το υπουργείο παιδείας για πολλά πράγματα αλλά οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι φέτος τα σχολεία άνοιξαν με σχετικά λίγα προβλήματα παρά τις όποιες οικονομικές δυσκολίες
  • Για την ομαδική αντιγραφή εργασίας από φοιτητές σε πανεπιστήμιο τι να πούμε? Πολύ γνωστό το φαινόμενο για την εξάλειψη του οποίου πρέπει να παρθούν δραστικά μέτρα για το μέλλον.
  • Μπορεί να αλλάχτηκαν οι κάδοι στον δήμο μας η αποκομιδή όμως των σκουπιδιών παραμένει ζητούμενο με τον νέο εργολάβο ακόμη να μην έχει αναλάβει δράση.
  • Παρά τις όποιες ενστάσεις της αντιπολίτευσης τελικά πέρασε η αντικατάστηση όλων των λαμπτήρων του δήμου που θα επιφέρει μεγάλη εξοικονόμηση χρημάτων στο άμεσο μέλλον.
  • Με αφορμή την ιστορία με τα μεταλλεία Χαλκιδικής έχουμε να πούμε τα παρακάτω: Καλή είναι η προστασία του περιβάλλοντος αλλά πάντα χωρίς υπερβολές .Αν κάποιες χιλιάδες οικογένειες χάσουν τη δουλειά τους και το κράτος τα δικά του έσοδα θα ικανοποιηθούν οι οικολόγοι και αυτοί που δεν ζουν από τα μεταλλεία?
  • Το ίδιο ισχύει και για το πρώην αεροδρόμιο όπου τώρα θυμήθηκαν οι αρχαιολόγοι ότι στην περιοχή υπήρχαν αρχαία ή δάσος οι δασάρχες Πότε επιτέλους θα καταλάβουν κάποιοι ευαίσθητοι ότι όλος ο κόσμος δεν τρέφεται από το δημόσιο και περιμένει τα λεφτά του ιδιωτικού τομέα για να βρει μεροκάματο?
  • Αναδιάρθρωση έγινε στην αστυνομία αλλά ο λαός δεν την βλέπει. Χιλιάδες αστυνομικοί στα χαρτιά αλλά στους δρόμους ελάχιστοι. Οι πολίτες βλέπουν καθημερινά την Αθήνα να φλέγεται και τους κουκουλοφόρους να κάνουν ότι θέλουν χωρίς να συλλαμβάνεται κανένας.Άξιος ο μισθός του υπουργού και του πρωθυπουργού που τον κρατάει στη θέση του
  • Πολύ σύντομα θα λειτουργήσουν οι νέες παιδικές χαρές που είναι προσφορά της εταιρίας που κατασκευάζει τον αγωγό ΤΑΠ.
  • Εύγε .Τεράστια η συνεισφορά του ιδρύματος Νιάρχου στον τομέα της υγείας. Προγραμματίζει την κατασκευή παιδιατρικού νοσοκομείων σε Κομοτηνή και Θεσσαλονίκη καθώς και δωρεά ασθενοφόρων στο ΕΚΑΒ .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *