Ο Τσιόδρας πιθανό να μη δάκρυσε για το σήμερα αλλά για αυτό που έρχεται….

Ο Τσιόδρας πιθανό να μη δάκρυσε για το σήμερα αλλά για αυτό που έρχεται….

Γράφει η Μαρίζα Τσιαμίδα

Χθες είδα την ομιλία του κ. Τσιόδρα όπου με κόπο συγκρατούσε τα δάκρυά του και τη φωνή του και ο κόμπος στο στομάχου μου έγινε μεγαλύτερος… Ακούγονται διάφορα για αυτόν από συνωμοσιολόγους, πολιτικοποιημένους, πολύξερους, πιστοποιημένους γιατρούς και φυσικά γιατρούς του fb που όλοι αυτοί ξέρουν φυσικά καλύτερα και θα τα έκαναν εννοείται ακόμα καλύτερα….

Αυτό που θα πω σε αυτούς είναι ότι ο Κ. Τσιόδρας εκτός από τα πτυχία, σπουδές και γνώσεις που έχει είναι αυτή τη στιγμή “στρατηγός” μιας πρωτοφανούς για τη γενιά μας μάχης. Μπορεί να διαβάζονται βαρύγδουπα τα λόγια μου αλλά αυτό είναι. Και ευτυχώς που είναι αυτός και όχι κάποιος άλλος. Αυτό που δεν είναι σίγουρα είναι πολιτικός ( ποτέ καμία φορά δεν είδα πολιτικό μας έτοιμο να λυγίσει).

Κι αν λέει λιγότερα από όσα θέλει είναι γιατί επαναλαμβάνω είναι στρατηγός, όχι βασιλιάς. Όταν εμείς οι άσχετοι γνωρίζουμε για τις ελλείψεις σε ιατρικό εξοπλισμό λέτε αυτός να μη το ξέρει; Σίγουρα δεν ευθύνεται αυτός που πάμε σε πόλεμο δίχως όπλα…. Υπάρχουν ακόμη άνθρωποι Δυστυχώς που δεν έχουν ή αρνούνται να συνειδητοποιήσουν ότι αυτό που ζούμε σήμερα δεν είναι ταινία που θα τελειώσει με τους ηθοποιούς να γελάνε μετά το γύρισμα και εμείς να λέμε πωπω τι ταινιάρα διάλεξα σήμερα.

Πολλοί λένε περί συνωμοσίας εις βάρος μας ( και αυτό να συμβαίνει κάτσε σπίτι), κάποιοι διαδίδουν ότι οι νεκροί στην Ιταλία είναι ψεύτικες ειδήσεις και τα πλάνα είναι τραβηγμένα από παλιότερες ειδήσεις ( εσύ κάτσε πάλι στο σπίτι), άλλοι φορτώνουν τα ποδήλατα και γεμίζουν το αυτοκίνητο για πρώιμες καλοκαιρινές διακοπές ( τώρα εγώ εσένα να σε πω να κάτσεις σπίτι αλλά δεν σε κόβω), πάρτι, ρακέτες στην παραλία, βόλτες κλπ κλπ ( είναι απύθμενη η βλακεία μας τελικά).

Αν ο κάθε διάσημος που βγήκε στην τηλεόραση με χαριτωμενιά και είπε “Μένουμε Σπίτι” δεν σε έπεισε ( ούτε εμένα), η χθεσινή δήλωση του Κ. Τσιόδρα που αν μη τι άλλο ήταν ανθρώπινη θα πρέπει να το κάνει.

Υ.Γ για να γίνω κι εγώ λίγο συνωμοσιολόγος ,σκέψου ότι ο Τσιόδρας πιθανό να μη δάκρυσε για το σήμερα αλλά για αυτό που έρχεται….

ΚΑΤΣΕ ΣΠΙΤΙ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *