Παπαχρηστούδης Kώστας:Αν ο κ.Σαραφίδης φοβάται να πάρει αποφάσεις από μόνος του μπορεί να μην μετέχει

Σε απάντηση στο δημοσίευμα του κ. Ιωάννη Σαραφίδη, ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ που αφορά το μεταναστευτικό θέμα (σύμφωνα με την από 16-3-2016 έγγραφη επιστολή του Υφυπουργού Εσωτερικών για την υπόδειξη ή μη, δημοτικών χώρων προκειμένου να χρησιμοποιηθούν άμεσα για την προσωρινή φιλοξενία των μεταναστών), θέλω να του υπενθυμίσω ότι δεν τον κάλεσε ο Δήμαρχος, αλλά εγώ ως Πρόεδρος του τοπικού μετά από επίσημη πρόσκλησή μου.

Να θυμίσω στον κ. Σαραφίδη, επίσης, ότι κατά την συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου της Δευτέρας συμφώνησε τελικά στην ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση για μη υπόδειξη χώρων και μεταφορά μεταναστών, αλλά για “άγνωστους λόγους” άλλαξε εν μια νυκτί την απόφασή του.dimarxeio-600x337

Αν ο κ. Σαραφίδης θεωρεί πως δεν τον λαμβάνει κανείς υπόψη και γενικά φοβάται να πάρει αποφάσεις από μόνος του για την Δ.Κ. Κουφαλίων, μπορεί κάλλιστα να μην μετέχει όπως άλλωστε έκανε δηλώνοντας, την επομένη μέρα από την λήψη της απόφασης, την αποχή του για το θέμα των μεταναστών.

Έχω μάθει να υπηρετώ τον τόπο μου κοιτώντας τους δημότες μου στα μάτια. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο. Αν αυτό μεταφράζεται στα αυτιά και τα μάτια του κ. Σαραφίδη ως συκοφαντία, τότε το ελάχιστο που έχω να πω είναι ότι αυτό είναι τουλάχιστον χυδαίο εκ μέρους του.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Δ.Κ. ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥΔΗΣ

και ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Δ.Κ. ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΑΓΓΑΛΙΔΗΣ -ΣΙΔΕΡΗΣ ΒΛΑΪΚΟΥΔΗΣ -ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥΜΠΑΣ

 

Σημ: Μπορείτε να δείτε το δημοσίευμα του κ.Σαραφίδη ΕΔΩ

One comment

  1. Ρε κωστα κανεις σαν να μη ξερεις … Απο άλλου ειναι οι εντολές !!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *