Κουφάλια:Αναγνώστρια-Πότε θα βάλει ο δήμος κάδους στον κεντρικό δρόμο;

skΠαραδέχομαι με ντροπή βέβαια πως σαν λαός μας λείπει η παιδεία σε πολλά θέματα!Το πρόβλημα με τα σκουπίδια και οι ανύπαρκτοι κάδοι με ξεπερνούν.Στον κεντρικό δρόμο των Κουφαλίων,  δεν υπάρχει ούτε ένας κάδος με αποτέλεσμα κάποιοι ασυνείδητοι πολίτες να πετάνε τα σκουπίδια στο πεζοδρόμιο.

Και να θέλουν να τα πετάξουν σε κάδο όμως που θα τον βρουν??Ας μεριμνήσει λοιπόν ο δήμος να βάλει κανέναν κάδο “όχι τους πλαστικούς με το πράσινο χρωματάκι” γιατί κάποιοι νομίζουν πως τους ανήκει και τους βάζουν στην αυλή τους για προσωπική χρήση,  με αποτέλεσμα κάθε πρωί να βλέπουμε πεταμένα σκουπίδια μπροστά στις πόρτες των καταστημάτων μας.

5 comments

  1. ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ .. ΠΟΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΔΟΙ ΠΑΝΤΟΥ,ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΕΤΑΝΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Ο Δήμος χαλκηδονας έχει κονδύλια μόνο για ροδες και καπάκια οποιος το κατάλαβε το καταλαβε

    • ΓΙΑΤΙ ΤΙ ΗΘΕΛΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ? ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΑΔΟ? ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ”ΚΑΔΩΝ”ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ ΠΡΩΣΟΠΙΚΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΣΤΑ ΚΟΥΦΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ”ΔΗΜΟ ΧΑΛΚΙΔΟΝΟΣ”ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ……ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΚΑΔΟΣ…ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙ”ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ,ΝΑΙ,ΚΑΠΑΚΙΑ(ΓΙΑ ΜΗΝ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΓΑΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ) ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΡΟΔΕΣ,ΣΟΥ ΛΕΩ ΠΑΛΙ ΝΑΙ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ(ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΠΟΡ.)ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΕΙ Η ΜΕΣΗ….ΩΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ,Ο Κ.ΤΣΑΚΙΡΗΣ(ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ,ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟΥ)ΚΑΙ Ο Κ. ΜΗΤΣΙΟΥΔΗΣ(ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ) ΠΟΛΥ ΚΑΛΩΣ ΕΠΡΑΞΑΝ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΙ ΤΑ( ΣΤΕΡΕΑ-ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ)ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΩΜΕΝΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ…. ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ,ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ!!!!!!!!

  3. Να ρωτήσεις αυτούς που δεν τα ήθελαν όταν ο νυν δήμαρχος ( 1η τετραετία 1999-2002) και τα έβγαλαν από τον δρόμο Εθν. Αντίστασης

  4. Κρίμα να υπάρχει τέτοια εικόνα στα πεζοδρόμια!Μα ούτε ένας κάδος???Αυτά τα σκουπίδια ποιος θα τα μαζέψει?Καημένη αναγνώστρια τι τραβάς κ εσύ με το σκούπισμα των σκουπιδιών..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *