Πρώτα ο Πολίτης: “Κύριε Δήμαρχε εκτίθεστε και προσπαθείτε να αυτοπροβάλεστε με έργα άλλων”

Από την δημοτική παράταξη “Πρώτα ο Πολίτης” λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω ανακοίνωση

Κατ αρχήν δεν υπήρχε πρόθεση δημοσίευσης ανακοίνωσης, διότι τις απαντήσεις της παράταξής μας τις δίνουμε μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Θεωρεί κάποιος νοήμων ότι δεν το κατάλαβε ο Δήμαρχος, ότι η αποχή ήταν μία κατ εξοχή πολιτική πράξη – απάντηση στις συκοφαντικές δηλώσεις του σε σχέση με την “κακή” αντιπολίτευση, οι οποίες πέραν του ψεύδους εμπεριείχαν και προσπάθεια κάλυψης της δικής του ανεπάρκειας να διοικήσει;

Αν δεν το κατάλαβε, εκτός από ανεπαρκής όσον αφορά την διοίκηση, για να μην παρεξηγούμαστε, είναι και απολιτίκ, διότι άλλως και πέραν του θέματος της διοίκησης δεν εκλέχθηκε ούτε στην ΠΕΔ, ούτε στα άλλα συνδικαλιστικά όργανα της αυτοδιοίκησης, στα οποία απουσιάζει παντελώς η φωνή του δήμου μας και η προώθηση – επίλυση των δικών μας τοπικών προβλημάτων μέσω των θεσμών αυτών.

Άγνωστος δήμαρχος θα πείτε; Προφανώς….

Σε ένα χρόνο διοίκησης δεν έχει επισκεφθεί ούτε μια φορά τα κέντρα διοίκησης στην Αθήνα, δεν έχει φέρει ούτε ένα έργο, έχει καθίσει στα έργα της προηγούμενης διοίκησης τα οποία παρουσιάζει ως δικά του, όπως έκανε με την συνηθισμένη του θρασύτητα για το αρδευτικό έργο της Ν.Μεσημβρίας το οποίο μόλις χθες ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το εξήγγειλε και πάλι ως δικό του έργο,(νωρίτερα είχε ακολουθήσει την ίδια τακτική και με το έργο στην είσοδο των Κουφαλίων) αντιπαρατάσσοντάς το στην κακή αντιπολίτευση η οποία «βλάπτει» τον δήμο μας και εμποδίζει την πρόοδο του δήμου μας.

Τι να πεις σε αυτόν τον δήμαρχο ο οποίος στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο ειρωνεύτηκε την προηγούμενη διοίκηση ως τσιγκούνηδες αφού δεν σπατάλησε και άφησε ταμείο 9.000.0000 ευρώ περίπου, με ελάχιστες οφειλές προς τρίτους προμηθευτές, οι οποίες επίσης δεν θα υπήρχαν αν κάποιοι αρμόδιοι εντός δήμου, πλήρωναν εγκαίρως τα εντάλματα πληρωμής αντί να τα κωλυσιεργούν με πρόθεση. (Οι ενδιαφερόμενοι ας ανατρέξουν στο διάστημα του μηνός Απριλίου και επόμενους μήνες του 2019 και θα βρουν).

Κύριε Δήμαρχε αντί να εκτίθεστε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να προσπαθείτε να αυτοπροβάλεστε με έργα άλλων, σηκώστε τα μανίκια, δουλέψτε, φέρτε νέα έργα στον δήμο μας και αφήστε τις μικρότητες, διότι στο τέλος της θητείας σας δεν θα αφήσετε ούτε ταμείο όπως υπονοήσατε, ούτε έτοιμα έργα για να τα συνεχίσουν οι επόμενοι και θα παραμείνετε ένας άγνωστος δήμαρχος.

Υ.Γ. Για την αλήθεια των πραγμάτων και την ενημέρωση των δημοτών μας τους οποίους παραπλανάτε, καλό θα ήταν να πείτε στο Δημοτικό Συμβούλιο, εκτός και αν πάλι προτιμήσετε το fb με τα γνωστά σας παπαγαλάκια- αναμεταδότες, πόσα από τα θέματα που ήρθαν στο Δημοτικό Συμβούλιο δεν ψήφισε η αντιπολίτευση και επιτέλους πότε θα παρουσιάσετε απολογισμό με αυτά που παραλάβατε και αυτά που (δεν) κάνατε από πέρυσι μέχρι σήμερα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *