“ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ”

ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ

 • Δεν έγινε και το 4ο δημοτικό συμβούλιο, λόγω έλλειψης απαρτίας. Η αντιπολίτευση κρατάει σκληρή στάση ( Μηντσιούδης-Σαραφίδης απών, Μηντζιαρίδης παρών).Τους λόγους της αποχής μπείτε να τις διαβάσετε σε άλλες στήλες καθώς και την απάντηση του Δημάρχου και την ανταπάντηση της αντιπολίτευσης.
 • Το ενδιαφέρον όμως είναι ότι έλλειπε ένα άτομο της συμπολίτευσης ( η κα.Κοκκινίδου),οπότε η μη απαρτία δεν οφείλεται μόνο στην αντιπολίτευση.
  Ίσως ήταν τυχαία η απουσία της κας Κοκκινίδου, ή ίσως ήταν αποτέλεσμα της διαδικτυακής κόντρας που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Θόδωρο Κοκκινίδη (πατέρας της κ. Κοκκινίδου) και στον αντιδήμαρχο κ. Ευσταθιάδη.
 • Επίσης μας  κάνει μεγάλη  εντύπωση η συχνότητα  και η ποιότητα των αναρτήσεων στο facebook και αλλού, του κ.Ευσταθιάδη. Όλα τα έργα της διοίκησης είναι ….δικά του.Στις δε συσκέψεις σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της αντιδημαρχίας καθαριότητας…. παρευρίσκεται και ο Δήμαρχος. Μήπως έχει βλέψεις για άλλες πιο ψηλές θέσεις;  Αλλιώς δεν εξηγείται το καπέλωμα που επιβάλλει στους αντιδημάρχους και στον Δήμαρχο ο εν λόγο αντιδήμαρχος.
 • Τον Δήμο και τους δημότες  σκέπτονται  μάλλον οι αντιδήμαρχοι του δήμου Χαλκηδόνος (πέντε τον αριθμό) και είπαν να κάνουν οικονομία. Αλλιώς δεν εξηγείται το ότι ….ξέχασαν να  δημοσιεύσουν  τον διορισμό τους  με αποτέλεσμα να χάσουν κάνα δυο μισθούς. Τι κρίμα…

” Ο ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ “

2 comments

 1. Υπεύθυνος Πολίτης

  Ο Δήμαρχος μάλλον έχει μπερδέψει την διοίκηση με κάτι άλλο!!! Βάζει συνεχώς τον “μπροστινό”…(τον καθαριότητας ντε…) να καθαρίζει την μπουγάδα.
  Φίλοι συνδημότες…αυτό το μοντέλο διοίκησης θέλατε???

  Υ.Γ 1 Με το facebook δεν διοικείς έναν δήμο με 17 χωριά…πόσο μάλλον όταν βάζεις έναν πολιτικάντη-γυρολόγο (τον καθαριότητας ντε…) να προβοκάρει μέσω FB (με μπλοκαρισμένους τους μισούς πολίτες και απενεργοποιημένα τα σχόλια…το μάθαμε το κόλπο)

  Υ.Γ 2 Από Κουφάλια μέχρι Χαλκηδόνα (δρόμος δικαιοδοσίας του Δήμου) δεν υπάρχει ούτε ένα φως αναμμένο!!! Πίσσα σκοτάδι!!! Δεν θα αργήσει να γίνει το κακό. Η ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο!!!

  • Ανώνυμος

   Απορώ….όλοι εμείς….Και όλοι ΕΣΕΙΣ τι κάνουμε για το ΔΗΜΟ ΜΑΣ σχολια σχολια και εργα ποτε καλώς ή κακώς υπάρχει μια νέα διοίκηση νομίζω εφόσον όλοι κοπτομαστε για το καλό αρχικά οφείλουμε να αποδεχτούμε την νέα τάξη πραγμάτων να δώσουμε χρόνο να βοηθήσουμε την νέα διοίκηση και αν δούμε ότι δεν μπορεί να διοικήσει τότε μπορούμε να ασκούμε κριτική και να εκλέξουμε υποθετικά πάντα καλύτερη διοίκηση ΑΛΛΑ είναι δύσκολο να προσπερνά κάποιος τις προσωπικές του φιλοδοξίες για το κοινό καλό εξάλλου το ιδανικό σε αυτή την χώρα στην πολιτική δεν υπάρχει για αυτό και συνεχίζουμε όπως συνεχίζουμε ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΟΤΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *