Σ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ  ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ: «ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ»

ΣΑΒΒΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ  ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ: «ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ»

«Συνεχίζουμε την πολιτική στήριξης της κοινωνίας. Και παρά τις μεγάλες και πολλαπλές κρίσεις και τις νέες προκλήσεις, έχουμε αποδείξει πως πολίτες και πολιτεία μπορούμε να τα καταφέρουμε», τόνισε ο    βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Β’ Θεσσαλονίκης, πρόεδρος της Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς Σάββας Αναστασιάδης σε πολιτική εκδήλωση – ομιλία που πραγματοποίησε με επιτυχία στη Χαλκηδόνα.

Στην ομιλία του ο κ. Αναστασιάδης έδωσε έμφαση στα κοινωνικά μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση. «Σταθήκαμε δίπλα στον αδύναμο πολίτη και κατά τη διάρκεια της πανδημίας και τώρα με την ενεργειακή κρίση. Κάθε μας θετική παρέμβαση αυτό το διάστημα είναι και μία έμπρακτη απόδειξη του πώς αντιλαμβανόμαστε στη Νέα Δημοκρατία την ίδια την πολιτική.  Μία πολιτική που έχει στο επίκεντρό της τον άνθρωπο», είπε.

Πέρα από την πετυχημένη αντιμετώπιση  των προκλήσεων, κρίσεων και έκτακτων γεγονότων της τελευταίας τριετίας, ο βουλευτής της ΝΔ αναφέρθηκε και στη σειρά μεταρρυθμίσεων που υλοποίησε η κυβέρνηση από το 2009 μέχρι σήμερα. «Ακόμη και μέσα από τις αλλεπάλληλες κρίσεις η πορεία της χώρας μας προς την πρόοδο δεν σταματά», επισήμανε.

Ο κ. Αναστασιάδης υπενθύμισε το κυβερνητικό έργο κατά την τελευταία τριετία σε όλους τους τομείς  λειτουργίας της χώρας (οικονομία, επενδύσεις αγροτικός τομέας,  εθνικά θέματα, άμυνα, δημόσια έργα, υγεία, παιδεία).  «Όλα αυτά πρέπει να τα θυμόμαστε διότι δυστυχώς και πάλι αντιμετωπίζουμε την επέλαση του  λαϊκισμού με τους εκπροσώπους του να  προσπαθούν και πάλι να παραπλανήσουν τον κόσμο. Προσπαθούν να μας πείσουν ότι αυτοί θα ήταν καλύτεροι», τόνισε.