Αμπχαζία:”Στο τέλος της μέρας…..”

[divide icon=”circle” color=”#”]

13391015_1042069199194516_1585459999_n

[divide icon=”circle” color=”#”]

Στο τέλος της μέρας

Ερχόμαστε στον κόσμο μονάχοι ο καθένας. Στην πορεία μας που άλλοι λένε μοίρα, άλλοι θρησκεία, ίσως σύμπαν ή ότι άλλο είναι πιο κοντινό στην εκπαίδευση που θα πάρουμε, προσπαθούμε να προσδιορίσουμε τους εαυτούς μας και να νιώσουμε ότι ανήκουμε κάπου.

Μέχρι τη μέση περίπου ηλικία παλεύουμε, αγωνιούμε, ανταγωνιζόμαστε πολλές φορές για να ενταχθούμε στην κοινωνία με το πρότυπο του μέσου φυσιολογικού ανθρώπου. Μέχρι ένα σημείο και αυτό το σημείο είναι μάλλον στη μέση ηλικία το πρότυπο του “φυσιολογικού ανθρώπου” συνήθως βοηθάει. Μετέπειτα όμως επιβάλλεται να σπάσουμε το καλούπι. Να πετάξουμε από πάνω μας ιδέες και πεποιθήσεις που δεν μας κάνουν και να σας πω και κάτι πιο επαναστατικό να μη βάλουμε άλλες. Αυτό είναι το δύσκολο κομμάτι αλλά δεν θα επικεντρωθώ σε αυτό προς το παρόν.

Σε τούτο το ταξίδι που είναι κατά βάση μοναχικό χρειαζόμαστε ώμους. Πέρα από τους δικούς μας δηλαδή. Ναι θέλουμε χέρια που θα μας σηκώσουν. Όχι το φορτίο μας, αυτό ούτως ή άλλως δεν γίνεται γιατί έχουν κι αυτοί το δικό τους. Θα καθίσουν όμως στο παγκάκι να μας ακούσουν, θα βάλουν το χέρι στοργικά πριν στάξει το δάκρυ, θα κόψουν το ψωμί τους στη μέση και σίγουρα θα γευτούν τη χαρά μας το ίδιο ατόφια.

Οι συνοδοιπόροι λοιπόν αυτοί είναι είτε οι σύντροφοι που θα επιλέξουμε, είτε φίλοι που θα ξεχωρίσουμε. Και είναι εκεί πάντα. Απλά μερικές φορές λόγω της εγωιστικής μας φύσης τους προσπερνάμε και δεν τους βλέπουμε. Μη ξεχνάμε είναι άνθρωποι και αυτοί που παλεύουν με τους δικούς τους δαίμονες και όχι μικροί θεοί που τους θέλουμε αποκλειστικά για εμάς.

Στο τέλος της μέρας είναι το μαξιλάρι δίπλα στο δικό σου και το βαθούλωμα στη μέση του κρεβατιού που σας κάνει να κατρακυλάτε και να γελάτε κάθε φορά, είναι ο κολλητός σου που θα είναι μαζί σου νηφάλιος όταν εσύ θα είσαι λιώμα. Η φίλη που θα σου πει βάλε το κραγιόν σου και έρχομαι να σε πάω βόλτα γνωρίζοντας την μιζέρια σου.

Για αυτό σου λέω i won’t be afraid just as long as you stand by me…

Αμπχαζία

abhazia1[embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=pHa4pvspCqc[/embedyt]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *