Έρωτας στο διαδίκτυο….

[divide icon=”circle” color=”#”]

Έρωτας στο διαδίκτυο

Το ξυπνητήρι χτυπά και η πρώτη σκέψη να δεις στο κινητό τις ειδοποιήσεις. Άραγε του άρεσε η χθεσινή ανάρτηση; Λες να μου έστειλε μήνυμα; Το μυαλό έχει μπει σε λειτουργία προσμονής. Και η μέρα ξεκινά με τα πινακάκια. Αν είναι κόκκινα και από ποιόν.

Πας στη σχολή με το μυαλό κολλημένο πίσω. Μετράς τις ώρες να γυρίσεις και να χαθείς πάλι. Μήπως μου έστειλε; Τι να αναρτήσω που να είναι ενδιαφέρον; Μα ταιριάζουμε, ακούμε την ίδια μουσική, έχουμε κοινές ανησυχίες … Οι φίλες σου λένε να πάτε για καφέ, αλλά εσύ είσαι ήδη στο σπίτι. Σε αναμονή. Και ο χρόνος ακούγεται τικ, τακ , σαν βρύση χαλασμένη που στάζει και δεν την κλείνεις. Τα μάτια καρφωμένα στην οθόνη να ψάχνουν ενδείξεις , εικόνες, ελπίδες.

onΟι μέρες περνούν και το τικ, τακ ακούγεται αλλά ποιος το δίνει σημασία… Cut 1,2,3 action.

Πάμε απ’την αρχή.

Ξυπνάς, σηκώνεσαι,ετοιμάζεσαι για τη σχολή, χαζεύεις λίγο στο κινητό, παίρνεις την τσάντα και φεύγεις. Το μάθημα βαρετό, κάποια στιγμή τελειώνει και μαζεύεστε η παρέα για καφέ. Γέλια, αστεία, πειράγματα, το μυαλό γεμίζει μπαταρία. Ξαφνικά το βλέμμα σου πέφτει σε έναν τύπο που σε κοιτά,την ώρα που διασταυρώνονται οι ματιές ,σου σκάει ένα κάπως ντροπαλό χαμόγελο. Είναι ο ίδιος που σε κοίταζε τόσες φορές στο ίδιο καφέ την ώρα που εσύ δεν έπαιρνες τα μάτια από το κινητό.

Οι σύγχρονες εποχές φέρουν και σύγχρονα εργαλεία. Κι έτσι πρέπει. Αρκεί τα εργαλεία να τα χρησιμοποιούν οι άνθρωποι κι όχι το αντίθετο. Στην εποχή μας που η επικοινωνία έχει γίνει πολύ πιο προσβάσιμη και απεριόριστη καλά είναι να χρησιμοποιείται για καλό δικό μας και όχι εις βάρος. Υπάρχει πολύ μοναξιά και διάθεση για επαφή, επικοινωνία εκεί έξω από όλες τις ηλικίες και με το διαδίκτυο αυτό το φαινόμενο αποκτά οντότητα.

Να μη ξεχνάμε όμως πως αληθινή επαφή δεν μπορεί να γίνει χωρίς τις αισθήσεις απτές. Τα μάτια να κοιτάζονται. Τα χέρια να ακουμπάν μεταξύ τους.

 

Ο χρόνος δεν θα πω ότι είναι χρήμα γιατί δεν μου αρέσει αυτή η έκφραση. Είναι όμως ζωή, εμπειρίες και γνωριμίες. Ότι και αν κάνετε μην αφήσετε τη βρύση να στάζει πολύ ώρα. Κάντε ότι σας χαροποιεί και γεμίζει με επίγνωση πάντα.

Αμπχαζία

abhazia1
[divide icon=”circle” color=”#”] [embedyt] http://www.youtube.com/watch?v=gGIHBxnhO8U[/embedyt]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *