Συνάντηση του Δημάρχου Χαλκηδόνος με τον Βουλευτή Σ. Αναστασιάδη 

Συνάντηση του Δημάρχου Χαλκηδόνος Στ. Αναγνωστόπουλου με τον Βουλευτή της ΝΔ, Σ. Αναστασιάδη 

Με τον βουλευτή της ΝΔ στη Β’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης, Σάββα Αναστασιάδη, συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Χαλκηδόνος, Σταύρος Αναγνωστόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα θεσμικής λειτουργίας των δήμων αλλά και επίκαιρα θέματα σε ό,τι αφορά την αντιμετώπιση της πανδημίας και τις ανάγκες της υγιειονομικής κάλυψης που έχει ο Δήμος Χαλκηδόνος.

Οι κ.κ. Αναστασιάδης και Αναγνωστόπουλος συζήτησαν επίσης θέματα αγροτικής ανάπτυξης και αξιοποίησης υδάτινων πόρων της περιοχής καθώς και  θέματα υποδομών του Δήμου κυρίως σε ό,τι αφορά αντιπλημμυρικά έργα και τη βελτίωση του οδικού δικτύου.

Ο κ. Αναστασιάδης εξέφρασε το ενδιαφέρον του και την πρόθεσή του να βοηθήσει σε επίπεδο κυβερνητικό την προώθηση των παραπάνω θεμάτων στα αρμόδια υπουργεία.

Στη συνάντηση έδωσαν το παρών η Αντιδήμαρχος Οικονομικών Μαρία Κωστοπούλου, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Ζήσης Βαϊνάς, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Ανέστης Ανεστίδης, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Μενέλαος Κορδονούρης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Ιωάννης Μπατζαρακίδης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γαβριήλ Ταχτατζόγλου και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΧ Ευστράτιος Πιτίκης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *