Τα πήρε όλα-Νταμπλ η Πολυνίκη !!

Το πρώτο της νταμπλ σε πανελλήνιο πρωτάθλημα πέτυχε η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου !!!

100 μ. γυναικών

Ο αντίθετος άνεμος (0.7) δυσκόλεψε τις προσπάθειες των κοριτσιών στα 100 μέτρα. Η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας) δεν δυσκολεύτηκε να πάρει τη νίκη με χρόνο 11.40, αφήνοντας πίσω της την Δήμητρα Τσουκαλά (ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής) που σημείωσε 11.56 και την Άρτεμις Αναστασίου του ΠΑΟ (11.65), που έμεινε πίσω στα πρώτα μέτρα και πάλεψε να καλύψει το χαμένο έδαφος. Τέταρτη ήταν η Ραφαέλα Σπανουδάκη (ΓΣ Ηλιούπολης) με 11.68.

Ήθελα έναν καλύτερο χρόνο. Δεν “πήγαινα” καθόλου τώρα το απόγευμα. Κρατάω τη νίκη και τους βαθμούς για το ράνκινγκ. Πάω για καλή επίδοση στα 200 μ. αρκεί να μην έχει αυτήν την.. κουφόβραση, την υγρασία και τον κόντρα άνεμο” είπε η Πολυνίκη Εμμανουηλίδου.

200 μ. γυναικών

Ο αντίθετος άνεμος (-1.4) δεν εμπόδισε την Πολυνίκη Εμμανουηλίδου (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας) να φτάσει στο νταμπλ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με αξιόλογη επίδοση, 23.17.

Εξαιρετικός αγώνας με φετινό ρεκόρ, 23.34, παρά την κόντρα, και για την περσινή νικήτρια,  Άρτεμις Αναστασίου, που κυνήγησε μέχρι τέλους την προπορευόμενη Εμμανουηλίδου. Στην τρίτη θέση η Δήμητρα Τσουκαλά (ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής) με 23.78.  

Νοιώθω πολύ όμορφα. Σήμερα έκανα το καλύτερο δώρο στον εαυτό μου για τα γενέθλια μου, κάνοντας το νταμπλ επικρατώντας σε 100 μ. και 200 μέτρα. Παρίσι έρχομαι…ένα μεγάλο μου όνειρο θα πραγματοποιηθεί“, είπε η Εμμανουηλίδου.