“Με το θάρρος της γνώμης..” Γράφει ο Φώτης Ρεγκάς

ΜΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ

Γράφει Φώτης Ρεγκάς

Καλημέρα φίλοι μου

  • Και πάλι μαζί εν μέσω υψηλών θερμοκρασιών με το πολιτικό θερμόμετρο να πηγαίνει διακοπές έστω και για λίγες μέρες. Μόνο ο υπουργός παιδείας προσπαθεί να τρελάνει τους παραμένοντες στο κλεινόν άστυ με τις ιδεολογικές του εμμονές για τους σημαιοφόρους και την σημαία. Αντί να δώσει λύσεις στα μεγάλα προβλήματα της παιδείας ασχολείται για το ποιός θα σηκώνει τη σημαία στις παρελάσεις και το αν θα γίνεται καθημερινά έπαρση της σημαίας. Και όλα αυτά για να ικανοποιήσει τους οπαδούς του κόμματός του οι οποίοι παθαίνουν αλλεργία με τη σημαία και τη θρησκεία.
  • Από την άλλη όμως υπάρχουν εκατομμύρια Έλληνες που δεν επιθυμούν αλλαγές σε ζητήματα που ισχύουν χρόνια τώρα και δεν επηρεάζουν άμεσα ή έμεσα τη ζωή τους Το τρίπτυχο πατρίδα -θρησκεία -οικογένεια που προέρχεται από την περίοδο της χούντας ακόμη και σήμερα έστω και αν δεν εμπνέει πολλούς Έλληνες δεν παύει να είναι κυρίαρχο στις ζωές της συντριπτικής πλειοψηφίας των κατοίκων αυτής της χώρας.
  • Γι’αυτό ξεχωρίζουμε από τους ευρωπαίους και επιβιώνουμε ακόμη παρά τα όσα τραβάμε τα τελευταία χρόνια.
  • Χιλιάδες προσλήψεις αναμένονται μέχρι τέλος του χρόνου σε πολλούς τομείς. Αν χρειάζονται καλώς να γίνουν Στους τουριστικούς προορισμούς όμως τι θα κάνουν το χειμώνα ?
  • Δεν πέρασε από το δημοτικό συμβούλιο η μεταφορά της λαικής του Αγ. Αθανασίου και τώρα η περιφέρεια θα κληθεί να εφαρμόσει το νόμο όσον αφορά την αρχική απόφαση της οριοθέτησής της η οποία απέχει παρασάγγας από την υφιστάμενη.
  • Αλήθεια ποιά τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα των ειδικών συμβούλων του δήμου Χαλκηδόνας? Ποιές οι αρμοδιότητές τους και τι ουσιαστικά πρόσφεραν μέχρι τώρα στο δήμο?
  • Συγχαρητήρια στους υπαλλήλους του ΣΔΟΕ και της οικονομικής αστυνομίας για τους χιλιάδες ελέγχους στα τουριστικά θέρετρα που αποδίδουν καρπούς.
  • Προς ιδιοκτήτες καφέ και μπίτς μπάρ που επιτρέπουν τους σερβιτόρους να ντύνονται όπως γουστάρουν. Κατά πρώτον υπάρχει νόμος που ορίζει την αμφίεσή τους και κατά δεύτερο η αισθητική η οποία μάλλον και αυτή έχει πάει διακοπές

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *