Τοπικά συμβούλια Γέφυρας-Αδένδρου-Προχώματος: Δεν υπάρχουν κατάλληλοι χώροι για στέγαση προσφύγων

Άλλα τρία τοπικά συμβούλια τελείωσαν πριν λίγο τις συνεδριάσεις τους με θέμα την υπόδειξη ή μη δημοτικών χώρων για την στέγαση προσφύγων.

Η απάντηση και από τα τρία τοπικά συμβούλια Γέφυρας , Αδένδρου  και Προχώματος είναι ότι δεν υπάρχουν κατάλληλοι χώροι στην περιοχή τους για την στέγαση προσφύγων. Για το αν ήταν ομόφωνες ή όχι οι αποφάσεις (εκτός της Γέφυρας που υπάρχει ήδη ανακοίνωση),  θα σας ενημερώσουμε αύριο , καθώς υπάρχει ενδεχόμενο κάποιοι σύμβουλοι ν αλλάξουν γνώμη, όπως συνέβη μετά τα χθεσινά συμβούλια.

Σχετική ανακοίνωση εκδόθηκε ήδη από το τοπικό συμβούλιο Γέφυρας.

 

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΓΕΦΥΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΥΠΟΔΕΙΞΗΣ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ

Το Τοπικό Συμβούλιο Γέφυρας λαμβάνοντας υπόψη το από 16/3/2016 mail του υφυπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης προς τους Δήμους της χώρας αλλά και την από 17/3/2016, με αρ. Πρωτ. 4220 επιστολή του Δημάρχου προς τους Προέδρους των Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου μας και αφού ενημέρωσε για το ζήτημα την Τοπική κοινωνία και τους τοπικούς φορείς διαπίστωσε ότι δεν υπάρχει στη Γέφυρα χώρος ο οποίος μπορεί να καλύψει την ανάγκη προσωρινής φιλοξενίας των προσφύγων.
Κατόπιν τούτου αποφασίζει ομόφωνα ότι δεν προτείνει προς το Δημοτικό Συμβούλιο κανένα χώρο ο οποίος μπορεί να εξυπηρετήσει τη συγκεκριμένη ανάγκη.

ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΓΕΦΥΡΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ ΛΟΥΚΑΣ

 

3 comments

  1. Τι ομοφωνα αφου ψηφιζαν μονο στο οχι και μελ εκτος του συμβουλιου ακουγες κατι για διοπτρες κλπ καλοφορετος ο φασισμος

  2. ΦΙΛΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ,ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ..ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ? ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙ ? ΝΑ ΣΚΩΤΩΣΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ,ΑΝΔΡΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ?? ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΜΟΝΟ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΙΑ …ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΖΕΙΣ

    · 4 Μαρτίου ·

    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΕΕΙ:
    Όλη η Βασιλεία Μου είναι γεμάτη από θαύματα. Είμαι το Άλφα και το Ωμέγα. Αγάπα Με… Nα Μου φέρεσαι σαν σε Βασιλιά, προσφέροντάς Μου κάθε σταγόνα αγάπης που έχεις. Σε δημιούργησα για να Με αγαπάς, όλη η αγάπη που έχεις ας είναι μόνο για Μένα.

  3. Ολοι οι Ελληνες Πολοιτες, πρεπει να βρουν τροπο, να παρουν Οπλα, πριν ειναι πολυ αργα, γιατι ολοι αυτοι που μας το παιζουν προσφυγες, και μεταναστες, ολοι αυτοι ειναι Σφαγιαδες, και αποκεφαληστες, το μεγαλυτερο ποσοστο. Μας απειλουν κι,ολας δεν πανε στο Διαολο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *