Του Ι.Σαραφίδη:Ας ( μην) κρατήσουν οι χοροί

Ας ( μην) κρατήσουν οι χοροί

Γράφει ο Ι.Σαραφίδης*
Οι εκλογές τελείωσαν και συγχαρητήρια στον μεγάλο νικητή  κ.Σταύρο Αναγνωστόπουλο.Του ευχόμαστε καλή και δημιουργική πορεία για το καλό και την προκοπή του τόπου μας.
Ο νόμος του Κλεισθένη ως γνωστόν δεν εξασφαλίζει πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο για τον δήμαρχο της δεύτερης Κυριακής.
Να υπενθυμίσω ότι ο κ.Αναγνωστόπουλος  πήρε 12 έδρες στο δημοτικό συμβούλιο,  άρα του υπολείπονται άλλες 5 έδρες τουλάχιστον ,για να μπορέσει να αποκτήσει πλειοψηφία και να εφαρμόσει το πρόγραμμα του.Εκ των πραγμάτων λοιπόν είναι υποχρεωμένος να απευθυνθεί  στην αντιπολίτευση τουλάχιστον για στοιχειώδη συναίνεση.
Νικητής είναι και αυτός πρέπει να δείξει  πνεύμα καλής και ομαλής συνεργασίας  με όλο το δημοτικό συμβούλιο όπως εξάλλου ο νόμος το επιβάλλει.
Επιπλέον όσο ποιο γρήγορα μπορεί και πρέπει ,να κλείσει τις πληγές που άνοιξε όπως τον κατηγορούν οι αντίπαλοι του.
Όπως το εννοούν, την έντονη πληγή του τοπικισμού που ανοίχτηκε, καθώς επίσης τα άκρως απαράδεκτα δημοσιεύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από υποψηφίους και νυν συμβούλους του συνδυασμού  του κ.Αναγνωστόπουλου κυρίως .
Με αυτή την έννοια και ο τίτλος του άρθρου. Αυτό που θέλει ο τόπος είναι ηρεμία, πνεύμα συνεννόησης και πολύ πολύ δουλειά.
Στο χέρι του νικητή είναι να το καταφέρει.
Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του.
* Ο κ. Σαραφίδης Ιωάννης είναι καθηγητής φυσικής και ιδιοκτήτης φροντιστηρίου. Διετέλεσε πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου του τέως Δήμου Κουφαλίων και αντιδήμαρχος οικονομικών.
Σημ e-koufalia.gr :Τα άρθρα των συνεργατών που φιλοξενούνται στον δικτυακό τόπο του e-koufalia.gr  εκφράζουν την άποψη των δημιουργών τους και όχι κατ’ ανάγκη την άποψη των φορέων που επιβλέπουν το e-koufalia.gr , εκτός και αν κάτι τέτοιο αναφέρεται ρητά στα άρθρα. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *