Χαλκηδόνα:BOSTON BREAKFAST COFFEE & MORE: Γρήγορα ναι, πρόχειρα όχι…


BOSTON BREAKFAST COFFEE & MORE: Γρήγορα ναι, πρόχειρα όχι…

Το καινούργιο σημείο του BOSTON στο κέντρο της Χαλκηδόνας στο δρόμο προς Θεσσαλονίκη αποδεικνύει πως ακόμη και  τα καταστήματα της μορφής  take away μπορούν και διαθέτουν χαρακτήρα πολυτέλειας και ποιότητας πολύ διαφορετικό απ’ ότι είχαμε συνηθίσει μέχρι σήμερα. Το BOSTON που όλοι αγαπήσανε  άνοιξε τις πόρτες του εδώ και λίγες ημέρες και είναι έτοιμο να μας υποδεχτεί και να μας δελεάσει με τις ατέλειωτες επιλογές που μας προσφέρει στο κομμάτι του φαγητού  και να μας εκπλήξει με τον νόστιμο με εμπειρία φτιαγμένο καφέ της εταιρίας HAUSBRANDT.

Όπως διευκρινίζει ο ιδιοκτήτης των καταστημάτων,  στο πρώτο κατάστημα BOSTON που βρίσκεται Αλεξάνδρεια στην 28ης Οκτωβρίου 110  έτσι και στο καινούργιο κατάστημα BOSTON ακολουθείται  ίδια φιλοσοφία  δίνοντας  ιδιαίτερη έμφαση στην άψογη εξυπηρέτηση σε συνδυασμό με της αρίστης ποιότητας προϊόντων τόσο στο take away όσο και στο χώρο του καταστήματος.

Η εικόνα του καταστήματος δικαιώνει κάθε προσπάθεια με την εσωτερική όψη να δημιουργεί μια τέλεια ατμόσφαιρα για χαλάρωσή πριν ή μετά την δουλειά ή ακόμη και διάβασμα.

Το κατάστημα λειτουργεί καθημερινά από τις 5:30 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, και πιστεύουμε πως μια δοκιμή θα σας πείσει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *