Προγνωστικά ποδοσφαίρου για την Ιταλία στα γκολ και το αναπάντεχο 1.65 που έγινε 1.90

Προγνωστικά ποδοσφαίρου για την Ιταλία στα γκολ και το αναπάντεχο 1.65 που έγινε 1.90

Η Μίλαν μετά απο το 0-0 της Τρίτης στην Κρεμόνα, κατάφερε να μείνει κατά 8 πόντους πίσω από την Νάπολη στον αγώνα του Σαν Σίρο. Παρόλα αυτά το πρωτάθλημα φέρεται να έχει πολύ δρόμο ακόμα. Η αστάθεια όμως που χαρακτηρίζει τους «ροσονέρι», και η δυναμική της ομάδας από του Σπαλέτι, Θα δυσκολέψουν πολύ χωρίς να  αφήσουν πολλά περιθώρια στη Μίλαν θα διατηρήσει το έπαθλο της.

Ποια είναι τα προγνωστικά ποδοσφαίρου για την Μίλαν και Φιορεντίνα

Από τη μία έχουμε την πολύ καλά προετοιμασμένη Φιορεντίνα με τις 5 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Η Βίβιαν από την άλλη πρέπει να χάνει έδαφος στην μάχη της για την έξοδο στην Ευρώπη, προφανώς η αδυναμία της οφείλεται στο ότι δεν μπορεί να πάρει εύκολα πόντους μακριά από την έδρα της. Αυτό όμως έχει έρχεται να ανατρέψει σιγά-σιγά οι 6 βαθμοί που πήραν από τα δύο παιχνίδια τους σε Λα σπέτσια και Γένοβα.

Τα σκοραρίσματα του Γιοβιτς έπαιξαν επίσης μεγάλο ρόλο στην πρόκριση της ομάδας κάτι που δικαιολογεί και την δυσαρέσκεια που προκλήθηκε το καλοκαίρι για την απόκτηση του. Η ομάδα του από ότι φαίνεται δεν θέλει να χάνει τις πρωτοβουλίες και φαίνεται να θέλει να έχει την μπάλα στο χέρι. Αυτό αποδεικνύεται και το ότι έρχεται δεύτερη σε ποσοστά κατοχής μπάλας πίσω τους  Ναπολιτάνους. Αυτό βέβαια εμπεριέχει και ένα μεγάλο κίνδυνο γιατί ρισκάρει πολλά,  κάτι που την αφήνει εκτεθειμένη στα μετόπισθεν.

Η απόδοση που δίνεται απο το livescore στο goa-/goal και over στα 2.35 στον συνδυασμό Μίλαν – Φιορεντίνα στα προγνωστικά της Ιταλίας θα λέγαμε ότι ειναι αρκετά ελκυστικό.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου για Γιουβέντους και Λάτσιο

Εδώ βλέπουμε την Γιουβέντους να έχει 5 σερί νίκες, αλλά με μηδέν παθητικό, κάτι που μας κάνει να αισθανόμαστε ανασφάλεια. Απο την άλλη η Λάτσιο έχει κρατήσει την άμυνα της στο μηδέν  στους τελευταίους 8 από 9 αγώνες, έχοντας κάνει μια εξαίρεση στο 1-3 με την Σαλερνιτάνα.

Η απόφαση που πρέπει να πάρουμε για τη βαθμολογία έχει αρκετό ρίσκο,

Μιας και δεν μπορεί να να σε αφήσει αδιάφορους, ότι και οι δύο ομάδες έχουν πολύ καλές άμυνες στην κατηγορία. Επίσης θα πρέπει να μας ανησυχήσει και η στέρηση των δύο πολύ καλών επιθετικών τους, του Βλάχοβιτς και του Ιμόμπιλε.

Πιστεύουμε ότι οι Αλέγκρι και Σάρι θα κοιτάξουν την ουσία, αντίθετα με άλλες χρονιές το under θα μπορούσε να δώσει σε ένα τέτοιο ματς με την ομάδα του Σάρι τουλάχιστον ένα 2.20. Με τα δεδομένα που έχουμε φέτος φαίνεται θα είναι φυσιολογικά και το φαβορί. Για να πούμε την καθαρή αλήθεια παρακολουθώντας το livescore που το ποντάρισμα άρχισε στα 1.92, τώρα έχει πέσει στα 1.8. και όποιος κατάλαβε κατάλαβε.

Πάμε να δούμε λίγο τα προγνωστικά Ρόμα και Τορίνο

Έχοντας γνωρίσει πολύ καλά το χαρακτήρα του Μουρίνιο, ξέρουμε ότι κάθε φορά που η ομάδα του δεν τα καταφέρνει κάτι καλό, θα ρίξει το φταίξιμο σε κάποιον άλλον. Κάτι το οποίο είδαμε και μέσα στην εβδομάδα με το 1-1 στο Σασσουόλο, όταν έβγαλε εκτός τον Κάρσντορπ, Καλώς παράλληλα κριτική στον Έιμπραχαμ, κατακεραυνώνοντας τις κακές προηγούμενες εμφανίσεις του.

Η Ρόμα Φέτος έχει δείξει καλό χαρακτήρα έχοντας πάρει πολλά παιχνίδια με τις μικρομεσαίες. Αντίθετα η Τορίνο Βήχει μία ομάδα που δυσκολεύεται αρκετά στο σκοράρισμα Παρόλο που έχει τέσσερις ήττες στα πέντε τελευταία παιχνίδια που έχει παίξει εκτός έδρας. Εγώ δεν σου λείπω σαν βασικό κριτήριο τα παραπάνω και ξέροντας πόσο διψασμένοι είναι οι ποδοσφαιριστές των «τζιαλορόσι» για να πάρουν τη ρεβάνς, θα προτείνουμε το 1.90 στα προγνωστικά παρακολουθώντας παράγγειλα πως εξελίσσονται τα πράγματα και στο livescore. Τέλος δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι Ρομά έχει κερδίσει την Τορίνο στις 15 από τις 17 τελευταίες εμφανίσεις στο «Ολίμπικο» για τη Σέριε Α.