Ποια είναι τα οφέλη για τις γυναίκες που δεν κοιμούνται με εσώρουχα το βράδυ;

Ποια είναι τα οφέλη για τις γυναίκες που δεν κοιμούνται με εσώρουχα το βράδυ;

Πολλές γυναίκες αναρωτιούνται, αν θα πρέπει να κοιμούνται χωρίς εσώρουχα το βράδυ αλλά διστάζουν να το κάνουν. Μετά από τα οφέλη που θα διαβάσετε στην συνέχεια είναι σίγουρο ότι θα πάρετε την απόφαση πολύ πιο εύκολα.

Οι συνήθεια το πώς θέλει να κοιμάται κανείς το βράδυ διαφέρει κατά περίπτωση. Υπάρχουν κάποιες γυναίκες που λατρεύουν να φορούν τις χαριτωμένες πιτζάμες τους στο κρεβάτι, ενώ άλλες προτιμούν ένα σορτς η κάποιο πρόχειρο ρούχο. Υπάρχουν άλλες που θέλουν να φορούν ένα ωραίο νυχτικό, ενώ πολλές γυναίκες προτιμούν να ξαπλώνουν χωρίς εσώρουχα. Όποια και αν είναι η προτίμησή σας, το σεβόμαστε. Αλλά υπάρχει ένα ερώτημα που αιωρείται στο μυαλό πολλών γυναικών. Πρέπει να φορούν εσώρουχα τη νύχτα ή να πέφτουν γυμνές για ύπνο; Αυτό ακριβώς θέλουμε να μάθουμε σήμερα.

Μερικές φορές, η απαλλαγή από τα εσώρουχα το βράδυ, βοηθά τις γυναίκες που είναι πιο επιρρεπείς στην υγρασία και τις λοιμώξεις. Αντί αυτού, κάποιες θα προτιμήσουν απαλλακτικά, βαμβακερά γυναικεία εσώρουχα και ανδρικά εσώρουχα για τους άνδρες τους, που αναπνέουν και είναι απολύτως άνετα. Οι περισσότερες όμως πιστευουν, ότι θα ήταν καλό ο κόλπος της γυναίκας να αναπνέει, ο ύπνος λοιπόν χωρίς τα εσώρουχά  μπορεί να έχει πολλαπλά οφέλη.

Ας δούμε λίγο τα οφέλη επιγραμματικά

  1. Ο ύπνος χωρίς εσώρουχα αυξάνει την άνεση

 

Υπάρχουν κάποιες γυναίκες που δεν αντέχουν την ταλαιπωρία στο να ψάχνουν να βρουν τι εσώρουχο θα φορέσουν το βράδυ πριν κοιμηθούν.  Αν δεν θέλετε να τα αποχωριστείτε εντελώς, δοκιμάστε διαφορετικά κοψίματα, στυλ και μοτίβα, αλλά αν μπορείτε καλό θα είναι να μην τα βάλετε καθόλου, μόνο έτσι θα μπορέσετε να νιώσετε την απόλυτη άνεση και ελευθερία στον ύπνο. Εναλλακτικά μπορείτε να φορέσετε ένα μακρύ φόρεμα, που θα βοηθήσει περισσότερο στον αερισμό του σώματος.

  1. Αφήνει την περιοχή του κόλπου να αναπνεύσει

Οι γυναίκες που έχουν μάθει να φοράνε συνθετικά εσώρουχα εμποδίζουν την ευαίσθητη περιοχή να αναπνέει. Πρέπει να αφήνετε την περιοχή του κόλπου σας να αναπνεύσει, κάτι που είναι απαραίτητο. Αυτό συμβαίνει επειδή είναι μια ευαίσθητη περιοχή και η αυξημένη επαφή με οποιοδήποτε ρούχο, μπορεί να προκαλέσει ερεθισμούς και προβλήματα. Όταν κοιμάστε χωρίς εσώρουχα βοηθάτε στον αερισμό της ευαίσθητης περιοχής.

  1. Βοηθά στην απομάκρυνση της υγρασίας

Το να φοράτε εσώρουχα μερικές φορές προκαλεί υγρασία, η οποία τελικά οδηγεί σε δυσφορία. Εάν ιδρώνετε πολύ και έχετε εκκρίσεις, τότε είναι μια καλή ιδέα να ξεφορτωθείτε τα εσώρουχα. Ακόμα και αν αποφασίσετε να μην φορέσετε εσώρουχα άλλα ένα εφαρμοστό παντελόνι, αυτό δεν πρόκειται να σας βοηθήσει. Τίποτα δεν πρέπει να πιέζει το κόλπο και να φοριέται εφαρμοστά

  1. Καταπραΰνει την ακμή

Μερικές φορές, η θερμότητα και η υγρασία προκαλούν επίσης θυλακίτιδα. Αυτή η κατάσταση προκαλεί φλεγμονή των τριχοθυλακίων σας και εμφανιζονται κόκκινα και λευκά εξογκώματα. Αυτά τα εξογκώματα σχηματίζονται γενικά κατά μήκος της γραμμής στο μπικίνι σας, περισσότερο μετά το ξύρισμα. Όταν φοράτε στενά εσώρουχα, τα πράγματα γίνονται χειρότερα. Θα μπορούσατε να εφαρμόσετε μία ζεστή κομπρέσα για να ανακουφιστείτε, αλλά είναι καλύτερο να αποφύγετε τα εσώρουχα.

  1. Προλαμβάνει την κολπίτιδα

Το να φορέσει μια γυναίκα στενά εσώρουχα μπορεί επίσης να οδηγήσει σε κολπίτιδα, η οποία είναι αρκετά ενοχλητική. Η μόλυνση αυτή προκαλεί φαγούρα, καθώς και μια λευκή έκκριση υγρού. Προκαλεί επίσης τριχομονάδα, η οποία προκαλεί παρόμοια συμπτώματα αλλά χαρακτηρίζεται από πρασινοκίτρινη έκκριση.

Προσοχή λοιπόν στην επιλογή εσώρουχου και την εφαρμογή του!