Οι προετοιμασίες του γάμου που πρέπει να ξέρει κάθε γυναίκα

Οι προετοιμασίες του γάμου που πρέπει να ξέρει κάθε γυναίκα

Είσαι μπροστά σε ένα ευχάριστο γεγονός που περίμενες εδώ και πολύ καιρό. Ο αγαπητός σου σύντροφος έχει επιταχύνει τις διαδικασίες και ανυπομονησία έχει πλέον χτυπήσει κόκκινο. Όλοι περιμένουν αυτό το γεγονός  κάποια στιγμή στη ζωή τους να συμβεί με το πιο ευχάριστο και παραδοσιακό τρόπο. Όπως αυτοί το φαντάζονται γιατί είναι μία ξεχωριστή στιγμή και ανεπανάληπτη.  από μικρή κοπελίτσα που ήσουν φανταζόσουν το όμορφο εκείνο αγόρι που θα ερχόταν να σε πάρει για να σε ταξιδέψει σε κόσμους φανταστικούς και ονειρεμένους. Φανταζόσουν συνεχώς μέσα από τα παραμύθια που διάβαζες Ποιος θα μπορούσε να ήταν εκείνος ο ξεχωριστός για σένα που θα ήθελε να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του μαζί σου και να σου αφιερωθεί,  παίρνοντας μαζί σου όλες τις ευχάριστες και δύσκολες στιγμές της ζωής.

Οι γονείς σου ήταν ένα φωτεινό παράδειγμα στην επιλογή σου. Ήθελες και εσύ να έχεις μία τέτοια όμορφη και πλουμιστή ζωή γεμάτη αγάπη καλοσύνη και στοργή.

Ήρθε Λοιπόν η ώρα να αντιμετωπίσεις αυτό το γεγονός Ευχάριστα και έξυπνα σύμφωνα με τα δικά σου θέλω και επιλογές. Οι απόψεις και οι ιδέες είναι πολλές και οι προετοιμασίες μικρές έως και μεγάλες. Αυτά όλα όμως θα εξαρτηθούν από τα δικά σου θέλω και γούστα. Εσύ θα παίξεις τον κυριότερο ρόλο στην προετοιμασία του γάμου,  μιας  Μιας και η γυναίκα εκείνη τη μέρα είναι το κέντρο του κόσμου. Όλοι θα κοιτάνε και θα θαυμάζουν το εκθαμβωτικό νυφικό που θα τονίζει την ομορφιά του σώματος και θα προβάλλει το φωτεινό σου πρόσωπο.  Όπου θες δαντέλες από το κεφάλι σου θα πέφτουν στη ράχη της πλάτης και θα καταλήγουν όμορφα στη μέση. Σαν μία διαφορετική πριγκίπισσα θα διασχίσεις το ναό γιάν να  ζητήσεις με το χέρι στο ευαγγέλιο  μαζί με το σύζυγό σου την επισφράγιση του μυστηρίου.

Παλιά οι γάμοι γινόντουσαν σε Πρωινές ώρες.  Αυτό ήταν κάτι πολύ  συνηθισμένο.  ήθελες και τα μυστήρια στην αρχαία εκκλησία γινόντουσαν μετά από την θεία ευχαριστία της Κυριακής.  μέσα Λοιπόν στο μυστήριο της Θείας Λειτουργίας ακολουθούσε και ο γάμος. Οι νεόνυμφοι περίμεναν με ανυπομονησία ο ιερέας να τελειώσει και να αρχίσει το μυστήριο του γάμου. Εκείνα τα χρόνια οι άνθρωποι έδιναν περισσότερο σημασία στην πνευματικότητα του γεγονότος και λιγότερο στη διασκέδαση και στην προετοιμασία. Σήμερα ο γάμος αποτελεί ένα εξαιρετικά δαπανηρό φολκλόρ γεγονός με πολλές απαιτήσεις για τους νεόνυμφους.

Το νυφικό είναι επίσης μία δύσκολη υπόθεση που προβληματίζει τη νύφη για αρκετό καιρό. Άλλες προτιμούν κάτι περίτεχνο και όμορφο επάνω τους,  κάτι που να τονίζει το σωματότυπό τους ρομαντικά και ευχάριστα. Πολλές προτιμούν Ίσως κάτι πιο προκλητικό και απλό. Λίγες πάντως είναι Εκείνες που θα φορέσουν το νυφικό της γιαγιάς τους,  σίγουρα θα θελήσω κάτι λιτό περιττό και άνετο. Επίσης τα εναλλακτικά νυφικά που γίνονται δύο κομμάτια,  προσφέρουν περισσότερη άνεση τόσο στο μυστήριο όσο και στην διασκέδαση του τραπεζιού  που θα ακολουθήσει.

Το τραπέζι και ο μπουφές είναι ένα βασικό στοιχείο για να αφήσουμε τους καλεσμένους με μία ωραία ανάμνηση στο στόμα που Θα θυμούνται για αρκετό καιρό. Άλλοι προτιμούν την παραδοσιακή κουζίνα με περίτεχνες και ευχάριστες γεύσεις που είναι γνώριμες σε όλους.  Πολλοί Θα προτιμήσουν κάτι πιο εξωτικό σε μορφή Catering για να μην αφήσουν κανέναν δυσαρεστημένο. Στην επαρχία το γεγονός παίρνει μία άλλη διάσταση.  η ιστορικότητα και η παράδοση έρχονται Να εμπλουτίσουν όλες τις στιγμές του μυστηρίου αλλά και του τραπεζιού.  σίγουρα αυτοί οι γάμοι που είναι και η πιο παραδοσιακή πολλές φορές ξεφεύγουν από τα καθιερωμένα ταξιδεύοντας μας σε μία άλλη εποχή.  Εκεί προτεραιότητα έχει το καλό φαγητό και το καλό κρασί όπως και το γλέντι με παραδοσιακά όργανα χορούς και μουσική. Σε τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν πολύ πιο διοργανώνουν τέτοιους γάμους  στην επαρχία όπως και στα νησιά. Το ζευγάρι μπορεί να έρθει σε επαφή με ένα τέτοιο γραφείο για να κανονίσει τις λεπτομέρειες και να πάρει μία σημαντική βοήθεια από πιο έμπειρους του αντικειμένου.

Τα προσκλητήρια γάμου είναι κάτι που προβληματίζουν αρκετά τη νύφη και το γαμπρό.  Είναι η ώρα που θα πρέπει να επιλέξουν την ώρα και τη μέρα του γάμου,  όπως και τον αριθμό των καλεσμένων. Πολλοί προτιμούν κάτι απλό και όμορφο, άλλοι θέλουν να εντυπωσιάσουν με πρωτότυπα σχέδια και πρωτότυπες ιδέες. Στο τέλος κάποιοι μπορεί να θελήσουν να τα φτιάξουν μόνοι τους και θα κερδίσουν Οι να γλιτώσουν κάποιο κόστος. Τις περισσότερες φορές όμως  αυτό αποτελεί και ένα είδος εξωστρέφειας του καλλιτεχνικού μας κόσμου.  σίγουρα το μυστήριο Γκρι πολλά κίνητρα στο ζευγάρι για να εκφραστεί ευχάριστα και θα βάλει τη δική του ξεχωριστή νότα  σε όλη αυτή την πολύχρωμη και ευχάριστη διοργάνωση. Οι μπομπονιέρες γάμου αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του μυστηρίου. Συνοδεύονται από περίτεχνες δημιουργίες και γλυκίσματα  και προϊδεάζουν τους καλεσμένους για αυτό που θα ακολουθήσει στο γαμήλιο τραπέζι. Πολλά ζευγάρια προτιμούν να τις τοποθετήσουν στις θέσεις των καλεσμένων κατά την ώρα του φαγητού. Είναι μία εναλλακτική για να μην περιμένει ο κόσμος στην εκκλησία και δημιουργείται το ασυγχώρητο. Με αυτό τον τρόπο θα αποφύγουμε και τον εκνευρισμό της αναμονής των καλεσμένων.

Τώρα που το μυστήριο έχει στεφθεί με επιτυχία, καλό θα ήταν το ζεύγος, να παραμερίσει λίγο τη φωτογράφηση του γάμου για μία άλλη μέρα και να συνοδεύσει τους καλεσμένους στο γαμήλιο γλέντι. Ξέρω ότι τώρα είναι η ώρα που είσαι σαν πριγκίπισσα και θες όλα τα φώτα να είναι πάνω σου. Αφιέρωσε ελάχιστο χρόνο στην φωτογράφηση έξω από την εκκλησία και συνέχισε την φωτογράφηση μία άλλη στιγμή για να εμπλουτίσεις το άλμπουμ του γάμου που θα κοσμήσει τη βιβλιοθήκη σου. Είναι κάτι που θα τονώσει την διάθεση των παρευρισκόμενων δίνοντας μία ομαλή συνέχεια στη βραδιά.

Όπως και να έχει οι επιλογές είναι δικές σου και ευχόμαστε να τις απολαύσεις ξένοιαστα και ευχάριστα.