Αγχίαλος:Αναγνώστης-΄Eως πότε θα φιλοξενείται το Κ.Α.Π.Η Αγχιάλου στο πολιτιστικό κέντρο;

agxialos

φώτο αρχείου

Η ιδέα της δημιουργίας ενός πολιτιστικού κέντρου στην Αγχίαλο ξεκίνησε το 1982, όταν και ιδρύθηκε ο σύλλογος, από τους τότε νέους για να στεγαστούν σε κάποιο χώρο. Μετέπειτα με την βοήθεια των προέδρων της κοινότητας εκδίδουν οικοδομική άδεια και ξεκίνησαν οι πρώτες εργασίες . Το κτίριο ολοκληρώθηκε την πρώτη τετραετία της δημαρχίας του Κ.Αραμπατζή, όπου κ θεώρησε σωστό να στεγαστεί στο Π.Κ το Κ.Α.Π.Η και ο σύλλογος στο υπόγειο του.

Σήμερα η όλη κατάσταση παραμένει ίδια με το Κ.Α.Π.Η να αριθμεί 8-10 παππούδες ενώ στον σύλλογο να βρίσκονται 80 άτομα, μεταξύ τον οποίων τα περισσότερα παιδάκια και νέοι που παρακολουθούν τις δραστηριότητες του συλλόγου, χωρίς να τούς παρέχονται τουαλέτες ,νερό , νιπτήρας . Λόγο τις μεγάλης δράσης και του μεγάλου όγκου εκθεμάτων και βιβλίων που μάζεψαν τα μέλη του συλλόγου για την προοπτική δημιουργίας λαογραφικού μουσείου και βιβλιοθήκης, βρίσκονται σε ασφυκτική κατάσταση μέσα στο χώρο και δεν χωράνε .

Ελπίζω να ακούσουν οι αρμόδιες αρχές και να ρυθμίσουν σωστά την όλη κατάσταση μιλώντας πάντα για το καλό του χωριού μου…

 

Αναγνώστης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *