Αναγνώστρια : Οδικό δίκτυο- φωτισμός στον δρόμο Θεσ/νίκης-Γιαννιτσών

IMG_20151129_001812

Πριν ένα μήνα έστειλα το παρακάτω μήνυμα σε διάφορους φορείς με την ευχή ότι κάποιος θα το δώσει σημασία. Σας το αποστέλλω επακριβώς και εύχομαι από εσάς εάν εχετε τη δυνατότητα να δώσετε καποια πληροφορία στους αρμόδιους…

Καλημέρα σας. Γνωρίζω εξ’αρχής ότι ίσως να μη δοθεί ποτέ σημασία στο κείμενό μου, όμως σαν πολίτης που ενδιαφέρομαι για το κοινό καλό και την ασφάλεια των συνανθρώπων μου όφειλα να σας στείλω αυτό το μήνυμα. Είμαι γεωλόγος και κατάγομαι από τα Γιαννιτσά. Συχνά πυκνά χρειάζεται να κάνω το δρομολόγιο Θες/νίκη – Γιαννιτσά είτε για να συνταντήσω τα συγγενικά μου πρόσωπα, είτε να εκπληρώσω ορισμένες υποχρεώσεις που μπορεί να έχω.

Κάνοντας πολλές φορές τη διαδρομή διαπίστωσα πόσο μεγάλες φθορές υπάρχουν στο οδικό δίκτυο, πόσες παγίδες κρύβονται, λακούβες παντού και συμπληρωματικά με αυτό δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ φωτισμός στο κεντρικό άξονα Θες/νίκης – Γιαννιτσών. Οι κολώνες της ΔΕΗ στην ενδιάμεση νησίδα που χωρίζει τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας αποτελούν απλά διακοσμητικό στοιχείο! Δεν θα περιγράψω την ασφαλτόστρωση….Θα μπορούσα να σας γράψω αναλύτικα όλα τα σημεία που έχουν πρόβλημα αλλά το θεωρώ πλεονασμό όταν η γενική εικόνα της κατάστασης δεν μπορεί να χαρακτηριστεί εκτός από ΑΘΛΙΑ. Θεωρώ πως είναι απαράδεκτο να συμβαίνουν αυτά εν έτει 2015.

Γίνονται άπειρα ατυχήματα κυρίως κατά τη διάρκεια των νυκτερινών ωρών και η οδήγηση είναι άκρως επικίνδυνη για τη σωματική ακεραιότητα των πολιτών. Θεωρώ χρέος ΟΛΩΝ σας, εφόσον εκλεχθήκατε για να πρεσβεύετε τις θέσεις που αυτή τη στιγμή καταλαμβάνετε, να δράσετε το συντομότερο. Και μην τα ρίχνετε όλα στην οικονομική κρίση και την αδυναμία του κρατικού μηχανισμού αλλά αναλάβετε των ευθυνών σας και κάντε το καλύτερο για όλους μας.

Περνάνε άπειρα χρήματα από τα χέρια σας και το γνωρίζω πολύ καλά. Αν δεν υπάρχουν κρατικά κονδύλια για ανακατασκευή της οδικής αρτηρίας ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ δώστε φωτισμό καθ’ολη τη διαδρομή από Θεσσαλονίκη προς Χαλκηδόνα. Δεν θα επεκταθώ περαιτέρω, το θεωρώ αν μη τι άλλο ανούσιο, μια που πιστεύω ότι η κατάσταση είναι γνωστή ή τουλάχιστον θα έπρεπε να σας είναι γνωστή. Ως απλή πολίτης αυτής της χώρας, σας παρακαλώ για μια επίλυση του θέματος.

 

Να είστε καλά, Β.Ν

One comment

  1. Δεν υπάρχει ελπίδα για τους δρόμους μας δυστυχώς.πολλα ειναι πια τα μείζον σημασίας προβλήματα του τόπου για τα οποία όμως καμία μέριμνα δεν έχει σχεδιαστεί . συμπολίτες κάνετε το σταυρό σας κι οδηγήστε συνετα.αν δεν υπάρχει σοβαρός λόγος αποφεύγεται την οδήγηση βράδυ . προσωπικά έκανα την διαδρομή Θεσσαλονίκη χαλκηδονα βράδυ με ομίχλη κ τρόμαξα να φτάσω,από μηδέν ορατότητα κ καθόλου φωτισμό βεβαίως!υποσχεθηκα στον εαυτό μου πως δεν ξαναπαίρνω αυτό το ρίσκο πάρα μόνο σε ανάγκη.ο Θεός να μας φυλάει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *