Άθυρα:«Ζητάμε δικαιοσύνη για τον άδικο χαμό της Χρύσας μας» -Νέα αναβολή

Νέα αναβολή για τον Απρίλιο του 2024 λόγω ασθένειας του κατηγορουμένου έλαβε από το Β’ τριμελές Πλημμελειοδικείο η υπόθεση της 19χρονης από τα Άθυρα Πέλλας που έχασε την ζωή της, μετά από 112 μέρες στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου, στη Θεσσαλονίκη, όπου είχε διακομιστεί από το Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης σε κωματώδη κατάσταση.

Οι γονείς που υπέβαλαν μήνυση για ανθρωποκτονία από αμέλεια σε βάρος του γιατρού, που εξέτασε τον κοπέλα, ζητούν δικαίωση. «Ζητάμε δικαιοσύνη για να μην πάρει αυτός ο άνθρωπος κι άλλες αθώες ζωές» δηλώνει αποκλειστικά στο ThessToday η μητέρα της αδικοχαμένης νεαρής έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Κοζάνης.

«Θέλουμε να δικαιωθεί η μνήμη της Χρύσας μας»

«Είναι κρίμα και άδικο που έφυγε το παιδί μου. Είχε όνειρα ζωής που δε πραγματοποιήθηκαν. Τα πήρε αυτός ο γιατρός. Ήθελε να ζήσει το παιδί μου. Θέλουμε να δικαιωθεί η μνήμη της Χρύσας μας. Το σπίτι μας καταστράφηκε εξαιτίας του» σημειώνει η ίδια προσθέτοντας χαρακτηριστικά: «Δεν ενδιαφέρθηκαν για τη ζωή της Χρύσας μας. Πηγαίνουν τα παιδιά μας να σπουδάσουν και τα παίρνουμε πίσω σε φέρετρα».

Διαβάστε τη συνέχεια στο thesstoday πατώντας ΕΔΩ

thesstoday.gr