Αξιούπολη-Πέλλα-Χαλάστρα:Σύλληψη και πρόστιμα

  • Συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Κιλκίς, ένας (1) άνδρας, ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε γεωργική έκταση, στην αγροτική περιοχή του Αγροκτήματος Αξιούπολης του δήμου Παιονίας, της Π.Ε. Κιλκίς. Για το ανωτέρω περιστατικό ενημερώθηκε σχετικώς η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

  • Για απόρριψη αντικειμένων, τα οποία δύναται να αποτελέσουν αιτία έναυσης πυρκαγιάς στην Τ.Κ. Καλής του δήμου Σκύδρας στην Π.Ε. Πέλλας, επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο σε άνδρα, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη για παράβαση της υπ’ αριθμ. 9/2021 Πυροσβεστικής Διάταξης, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Έδεσσας.

  • Για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε ξηρά χόρτα εντός οικοπεδικού χώρου στην περιοχή Χαλάστρα Θεσσαλονίκης, επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο σε άνδρα, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη για παράβαση της υπ’ αριθμ. 9/2021 Πυροσβεστικής Διάταξης, από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Θεσσαλονίκης.