Χαλκηδόνα:Ιδιοκτήτης περιπτέρου-“κλέψανε μέχρι και τα σπόρια!!”

DSCN3578Σας ενημερώσαμε χθες για την ληστεία περιπτέρου σε κεντρικό δρόμο της Χαλκηδόνας. Θυμίζουμε ότι οι δράστες πρώτα πήγαν στο σπίτι του ιδιοκτήτη όπου και έσκισαν τα λάστιχα του αυτοκινήτου του για να μην μπορεί να πάει στο σημείο σε περίπτωση που ειδοποιηθεί  και στην συνέχεια κατευθύνθηκαν στο περίπτερο.Από την πίσω πλευρά του περιπτέρου  ξήλωσαν τα προστατευτικά και εισήλθαν εντός παρότι ο χώρος προστατεύεται με συναγερμό.

Η ζημιά που προξένησαν ήταν πάνω από 6 χιλιάδες ευρώ καθώς αφαίρεσαν σχεδόν όλα τα τσιγάρα και τα εμπορεύματα ενώ προξένησαν και υλικές καταστροφές.Όπως μας δήλωσε χαρακτηριστικά ο ιδιοκτήτης του περιπτέρου “κλέψανε μέχρι και τα σπόρια”

Να επισημάνουμε ότι είναι η δεύτερη φορά που το συγκεκριμένο περίπτερο γίνεται στόχος κλεφτών και απ ότι φαίνεται τίποτα δεν πτοεί τους δράστες καθώς το περίπετρο βρίσκεται στον κεντρικότερο δρόμο της Χαλκηδόνας.

Το παραπάνω συμβάν επιβεβαιώνει για ακόμα μια φορά την ανυπαρξία αστυνόμευσης της περιοχής του δήμου μας και έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά καθημερινών πλέον κλοπών.

Οι κάτοικοι είναι αναστατωμένοι και όλοι κάνουν λόγο για “γνωστούς άγνωστους “που λυμαίνονται την περιοχή και δρουν ανενόχλητοι .
DSCN3579DSCN3575DSCN3573DSCN3572

 

 

One comment

  1. Ο Δήμος είναι ανύπαρκτος….. η αστυνομία τότε τι είναι? Για όλα ευθύνεται πάντα ο Δήμος. Εμείς οι ίδιοι σαν δημότες τι κάνουμε για τον εαυτό μας και τις οικογένειές μας? Πήραν πρωτοβουλία δημότες Κουφαλίων και κάναν περίπολο με προσωπικά τους αυτοκίνητα και κανείς μας δεν ενδιαφέρθηκε να δώσει τον οβολό του για καύσιμα. Στο γειτονικό μας χωριό την Πέλλα οι δημότες μόνοι τους συνεννοούνται και έχουν ασφάλεια στο χωριό τους με τον τρόπο που προανέφερα, εμείς πότε θα συνεννοηθούμε μεταξύ μας? Όλα ξέρουμε να τα φορτώνουμε στο Δήμο, λες και ο Δήμος είναι Θεός και μπορεί να κάνει τα πάντα. Με συνεννόηση όλα γίνονται, ας μην περιμένουμε πάντα από τους άλλους επειδή εκείνοι οι αρμόδιοι. Η αστυνομία ισχυρίζεται ότι δεν έχει περιπολικά αλλά για να πίνουν καφεδάκια και να κόβουν κλήσεις έχουν, αυτά γιατί δεν τα σχολιάζετε και σχολιάζετε ότι ο Δήμος είναι ανύπαρκτος. Να ξέρουμε τι λέμε και τι γράφουμε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *