Δελτίο τύπου Δήμου Χαλκηδόνος και απάντηση e-koufalia.gr

 

Από το γραφείο τύπου του Δήμου Χαλκηδόνος λάβαμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω Δελτίο τύπου σχετικό με το άρθρο μας που μπορείτε να διαβάσετε ΕΔΩ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

dimos-xalkidonas-logoΜε αφορμή το άρθρο που δημοσιεύτηκε στην ηλεκτρονική σας σελίδα στις 07 Ιουλίου 2016 με τίτλο:(Κουφάλια: Γιάννης Βογιατζής-‘Ένα παιδί μετράει τ’ άστρα και… βραβεύεται από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας!) και το σχόλιο που παρατίθεται στο τέλος αυτού ως παραίνεση προς το Δήμο Χαλκηδόνος να τιμήσει με τη σειρά του τέτοια παιδιά, θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε στο διαχειριστή της σελίδας σας πως στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος στις 30 Ιανουαρίου 2016 στο Πνευματικό κέντρο ‘Κ. Χατζάκος’ στα Κουφάλια, προς τιμήν των Τριών Ιεραρχών, μεταξύ άλλων για πρώτη φορά βραβεύτηκαν οι μαθητές του Δήμου Χαλκηδόνος που διακρίθηκαν σε μαθητικούς διαγωνισμούς, ανάμεσα στους οποίους φυσικά και ο αξιέπαινος μαθητής που αναφέρεται στο άρθρο σας.
Μάλιστα στην εκδήλωση παρευρέθηκε και εκπρόσωπος της σελίδας σας που εξασφάλισε φωτογραφικό υλικό, το οποίο συμπεριλήφθηκε σε σχετικό άρθρο της σελίδας σας για την εκδήλωση με ημερομηνία 31 Ιανουαρίου 2016.
Εν κατακλείδι, είμαστε σίγουροι πως το εν λόγω σχόλιό σας είναι μια εκ παραδρομής παράλειψη και σύντομα θα επανορθώσετε για την αποκατάσταση της αλήθειας.
Εκ μέρους του Γραφείου Τύπου Του Δήμου Χαλκηδόνος

ΑΠΑΝΤΗΣΗ e-koufalia.gr

 

logo

Ο Δήμος Χαλκηδόνος είχε τιμήσει όλους τους αριστούχους μαθητές που διακρίθηκαν σε διάφορους διαγωνισμούς  στην εκδήλωση που αναφέρεται και σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια καθώς έγινε για πρώτη φορά. Το σχόλιο που παρατίθεται στο τέλος του κειμένου αποτελεί παραίνεση προς τον Δήμο για να τιμηθεί σε ειδική και ξεχωριστή τελετή μαθητής που συμμετείχε σε μαθητική Ολυμπιάδα.

Σύμφωνα με την τότε ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Δήμου, ο Βογιατζής βραβεύτηκε για την διάκριση του στον Πανελλήνιο διαγωνισμό και όχι για την συμμετοχή του στην μαθητική Ολυμπιάδα.

————————————————————————————————–

“Από το Λύκειο Κουφαλίων για τη διάκρισή του στον 20ο Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Αστρονομίας και Διαστημικής.
1. Ιωάννης-Γεώργιος Βογιατζής “

————————————————————————————————–

Εν κατακλείδι , είμαστε σίγουροι πως η μη ξεχωριστή βράβευση ενός μαθητή του Δήμου μας που συμμετείχε σε ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ,  είναι μια εκ παραδρομής παράλειψη σας και σύντομα θα επανορθώσετε.

Εκτός αν η πόρτα του γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας ανοίγει ευκολότερα από την πόρτα του γραφείου Δημάρχου.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Εκ μέρους του γραφείου τύπου του e-koufalia.gr

Υ.Γ. έχει προστεθεί διευκρινιστικό σχόλιο στο τέλους του άρθρου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *