Κουφάλια-Αναγνώστρια:Στη χωματερή μένουμε ;;

ΑΝΑΝΕΩΣΗ:Όπως μας ενημέρωσε η αναγνώστρια μας οι υπηρεσίες του Δήμου κινητοποιήθηκαν άμεσα και σε λιγότερο από μια ώρα τοποθετήθηκε νέος κάδος ενώ καθαρίστηκε και το σημείο.

“Ήρθε μια ευγενέστατη κυρία ξανθιά μαζί με τους καθαριστές που τους έλεγε να καθαρίσουν καλά γιατί βρομούσε ο τόπος .Ο κάδος δεν είναι καινούργιος αλλά το καπάκι κλείνει τουλάχιστον.” μας είπε η αναγνώστρια

Από αναγνώστρια μας λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή

” θα θέλαμε να ρωτήσουμε τον δήμαρχο και τον αντιδήμαρχο καθαριότητας  ποιος ευθύνεται για αυτήν την κατάσταση???? Ήμαστε στον περιφερειακό προς Πρόχωμα ή στην χωματερή?? 8 οικογένειες με έναν ρημαγμένο κάδο απορριμάτων και γάτες και σκυλιά να κάνουν πάρτι.

10 χρόνια  και αυτό το πρόβλημα στη γειτονιά μας στην Αγίας Τριάδας δεν έχει διορθωθεί. Μας είχαν φέρει για δύο μήνες έναν καλό κάδο απορριμάτων και μας τον πήραν πίσω και μας φέρανε πάλι την σαβούρα που και αυτόν με παρακάλια μας τον είχανε φέρει πριν 6 χρόνια. Για όνομα του Θεού ακόμα κανείς δεν έχει έρθει να τα μαζέψει.Τα έχουμε μαζέψει εκατό φορές και με βροχή και με χιόνια.”

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *