Κουφάλια:Επέστρεψε από το Βελιγράδι το παιδικό Basket του ΓΑΣ (φώτο)

ΓΑΣ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ BASKETBALL – SERBIA 2018

Γεμάτοι εμπειρίες, παραστάσεις αλλά και όμορφες εικόνες που θα μείνουν χαραγμένες επέστρεψαν οι άνθρωποι του ΔΣ , οι προπονητές αλλά και οι αθλητές του παιδικού τμήματος Basket του ΓΑΣ Κουφαλίων, μετά την τετραήμερη παραμονή τους στην πόλη του Βελιγραδίου, στη Σερβία. Το ταξίδι αυτό αποτελεί μεγάλο επίτευγμα και θέτει πολύ σημαντικές βάσεις για επιτυχία και αναγνώριση του Συλλόγου στο γενικότερο αθλητικό στερέωμα.

Στο αγωνιστικό μέρος, οι αθλητές του ΓΑΣ την πρώτη και τρίτη ημέρα, τέθηκαν αντιμέτωποι με δύο ομάδες της Ακαδημίας Vizura Basketball, την Mega Vizura και την Vizura Sharks αντίστοιχα, μιας Ακαδημίας που αποτελεί πρότυπο στην χώρα της Σερβίας όντας μέσα στις καλύτερες ομάδες και έχοντας προωθήσει αθλητή της στο ΝΒΑ! Λειτουργεί σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις (2 γήπεδα, ξενοδοχείο, πισίνα, γυμναστήριο) στην περιοχή του Νέου Βελιγραδίου! Κατά την δεύτερη ημέρα αντίπαλος ήταν η παιδική ομάδα της ΝYON (Ελβετία) η finalist του περυσινού πρωταθλήματος στην χώρα της! Ο απολογισμός (2 ήττες και μια νίκη) είναι εντελώς τυπικός καθώς οι αξίες που διδάχθηκαν ήταν κατά πολύ μεγαλύτερες και ουσιαστικότερες από το αποτέλεσμα!

Οι νεαροί αθλητές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την πόλη και τα αξιοθέατά της κατά τη διάρκεια της παραμονής τους καθώς επισκέφθηκαν το Κάστρο στο πάρκο του Καλεμεγκνταν, την μεγαλύτερη Ορθόδοξη Εκκλησία του Αγίου Σάββα, το Δημαρχείο, το Προεδρικό Μέγαρο και την Βουλή της Σερβίας στα υπέροχα και επιβλητικά κτίρια αλλά και γενικότερα το κέντρο της Πόλης!

Ήταν μια αξέχαστη εμπειρία για όλους

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *