Κουφάλια: Στις επίλεκτες της Εθνικής η Μεσσηνιώτη του “Εν Χορώ”

Μετά την Αντωνιάδου ο σύλλογος “Εν Χορώ” καμαρώνει και για δεύτερη αθλήτρια που είναι στις επίλεκτες της Εθνικής Ελλάδας.
Ο λόγος για την Τζωρτζίνα Μεσσηνιώτη την 12χρονη αθλήτρια από την Γέφυρα, που κατάφερε μετά από μεγάλη προσπάθεια να έχει αυτή την επιτυχία.

Η ίδια σε δηλώσεις της τόνισε :

” Τα συναισθήματά μου είναι ανάμεικτα… Αισθάνομαι σίγουρα χαρά και δικαίωση, γιατί αγαπώ πολύ το άθλημα αυτό και δουλεύω με την ψυχή μου! Νιώθω ευγνωμοσύνη για όσους στέκονται δίπλα μου και πιστεύουν σε μένα και αυτοί είναι οι γονείς μου και οι προπονήτριές μου, η κα Νατάσα Ζωγράφου κι η κα Μιρέλλα Παραστατίδου.

Ταυτόχρονα, όμως ,έχω και το άγχος για τη συνέχεια… Θα συνεχίσω να παλεύω και είμαι έτοιμη για τα καλύτερα! ”

Ο σύλλογος “Εν χορώ ” σε ανακοίνωση του αναφέρει: 

Άθλος για τον Σύλλογό μας, που μετρά μόλις τον 5ο χρόνο ζωής του, ο χαρακτηρισμός της αθλήτριας μας Τζωρτζίνας Μεσσηνιώτη ως επίλεκτη αθλήτρια εθνικής ομάδας!!!

Θερμά συγχαρητήρια στην ίδια και την οικογένειά της για την μεγάλη επιτυχία, ένα μεγάλο μπράβο στο προπονητικό μας team για τη αδιάκοπη προσπάθεια και ένα τεράστιο “ευχαριστώ” σε όλους που, με την στήριξη και την αγάπη σας, μας δίνετε τη δύναμη να συνεχίζουμε στο δρόμο των επιτυχιών!!!

Με τη σειρά της η προπονήτρια του συλλόγου κα Ζωγράφου Νατάσα δήλωσε:

Θέλω κ εγώ με την σειρά μου να συγχαρώ την Τζωρτζινα για αυτή της την επιτυχία…για την σκληρή δουλειά της και το πείσμα της ,της αξιζει!!!,Είμαι σίγουρη πως οι κόποι της θα αποδώσουν καρπούς και το αποτέλεσμα θα την ανταμείψει!!!