Κουφάλια:Νέες διακοπές ρεύματος-Αδιαφορία από τις αρχές

Συνεχίζονται οι καθημερινές διακοπές ρεύματος στα Κουφάλια με την κατάσταση πλέον να έχει φτάσει στο απροχώρητο.Μετά από δυο μικρές διακοπές το πρωί, το μεσημέρι περίπου στις 1.30 υπήρξε νέα μεγαλύτερης διάρκειας.(περίπου μιας ώρας)

Οι κάτοικοι είναι αγανακτισμένοι αφού μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει κάποια ενημέρωση για τους λόγους των συχνών διακοπών ρεύματος.

Το πρόβλημα υπήρχε και τον χειμώνα όταν μετά από κάθε βροχή κοβόταν το ρεύμα και συνεχίστηκε μέχρι σήμερα όπου πλέον το φαινόμενο είναι καθημερινό.

Εξαγριωμένοι είναι και οι επαγγελματίες αφού εκτός από το ότι δεν μπορούν να δουλέψουν, αναφέρονται συχνά και βλάβες σε μηχανήματα και συσκευές.

Τοπική και δημοτική αρχή φαίνεται να αδιαφορούν.ΚΑΜΙΑ ανακοίνωση.ΚΑΜΙΑ ενημέρωση.

Στο έλεος της ΔΕΗ λοιπόν…

Σ.Η.

4 comments

 1. Υπεύθυνος Πολίτης

  Προφανώς και δεν φταίει η Διοίκηση του Δήμου για τις διακοπές ρεύματος…
  Φταίει όμως για την ελλιπη ενημέρωση των Δημοτών!!
  Υπάρχουν καταστήματα, επιχειρήσεις.. Χρειάζεται ενημέρωση της Κατάστασης!!
  Κατά τόπο Αντιδημαρχος.. Υπάρχει???
  Οφείλει η κα Κωστοπουλου να ενημερώσει!!!
  Που είναι ο Δήμαρχος…??
  Κατάντια!!!

 2. Χρήστος Καραμανίδης

  Η κατάσταση πραγματικά είναι απαράδεκτη και όπως αναφέρεται στο άρθρο, δεν μπορούμε ούτε να δουλέψουμε. Θα πρέπει άμεσα ο Δήμος -ως ο εκλεγμένος εκπρόσωπος της τοπικής κοινωνίας- να προβεί σε κάθε δυνατή διαμαρτυρία προς τους υπεύθυνους. Ως εδώ!

 3. Δεν είναι θέμα τοπικής ή δημοτικής αρχής αλλά ΔΕΔΔΗΕ, μάθετε να ξεχωρίζετε σε ποιους ανήκουν οι ευθύνες.

  • Εσεις να μάθετε να διαβάζετε Ελληνικά. Δεν γράφει το άρθρο ότι φταιει η δημοτική και η τοπική αρχή. Γράφει ότι δεν έχουν κάνει καμία ενέργεια ώστε να ενημερώσουν τους πολίτες για τον λόγο τον οποίο συμβαίνουν οι διακοπές ρεύματος. Κάποιο έγγραφο πχ προς ΔΕΗ και οποιαδήποτε άλλη ενέργεια προς ενημέρωση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *