Δεν υπάρχουν πινακίδες για Παρθένιο-Άδενδρο:Τεχνική Υπηρεσία δήμου Χαλκηδόνος:” δεν το ξέραμε”

pinak1

Σήμερα γύρω στις 11.30 το πρωί καλέσαμε τον δήμο Χαλκηδόνας  να ρωτήσουμε για ποιο λόγο δεν υπάρχουν πουθενά πινακίδες προς Παρθένιο και Άδενδρο,σε κανένα κεντρικό δρόμο  από Θες/νίκη-Κουφάλια ,  Αλεξάνδρεια – Θες/νίκη και αντίστροφα, που να δείχνουν που βρίσκονται τα παραπάνω δύο χωριά.

Η ερώτηση μας έγινε, μετά από σχετικές αναφορές κατοίκων των παραπάνω χωριών και στα πλαίσια διερεύνησης του θέματος πριν αυτό αναρτηθεί.

Η υπάλληλος λοιπόν που απάντησε και της εξηγήσαμε τι θέλαμε ,μας παρέπεμψε στο αρμόδιο τμήμα για τις “πινακίδες κυκλοφοριακής ρύθμισης”   όπως μας είπε και μας έδωσε το 23913 30… για πληροφορίες.

Εκεί, ο κύριος που μιλήσαμε δήλωσε άγνοια για το θέμα λέγοντας “εγώ πρώτη φορά το ακούω ότι δεν έχει πινακίδες. Δεν το γνωρίζω και δεν μας έχει ενημερώσει κανένας.”

Στις ερωτήσεις μας  πως είναι δυνατόν να μην έχει αντιληφθεί η τεχνική υπηρεσία που άνθρωποι της  είναι όλη μέρα στους δρόμους, ότι δεν υπάρχουν πινακίδες για δυο χωριά του δήμου μας, μετά τις απαντήσεις του που ειλικρινά δεν καταλάβαμε, γιατί έλεγε κάτι για μικρά και μεγάλα προβλήματα και το πως τα βλέπει ο καθένας , μας αποχαιρέτησε ευγενέστατα λέγοντας “άσε με τώρα γιατί έχω δουλειά” και  έκλεισε το τηλέφωνο.

Ελπίζουμε στην δουλειά που έχει, να συμπεριλάβει και τις πινακίδες και η υπηρεσία να μεριμνήσει  σύντομα ,καθώς είναι λυπηρό για ένα τόσο απλό θέμα να μένουν δυο χωριά “ξεχασμένα“.

Υ.Γ. Αλήθεια τα τοπικά συμβούλια και οι πρόεδροι δεν ενημέρωσαν την αρμόδια υπηρεσία ;

Σ.Η.

IMG_20151202_152003

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *