Προς Περιφέρεια:Για σύνορα καλά πάμε;;

ΑΝΑΝΕΩΣΗ 29/5: Άμεση ήταν η αντίδραση της Περιφέρειας τουλάχιστον ως προς το κομμάτι του καθαρισμού των πινακίδων, καθώς συνεργείο βρέθηκε στο σημείο το πρωί της Δευτέρας..Για τα υπόλοιπα (θάμνοι-φωτισμός) υπομονή

ΦΩΤΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 29/5

Προς Περιφέρεια:Για σύνορα καλά πάμε;;

Εδώ και αρκετούς μήνες κάποιοι ασυνείδητοι έχουν σβήσει με σπρέι τις πινακίδες που δείχνουν την κατεύθυνση προς Σκόπια στη Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Έδεσσας στο ύψος του Αγίου Αθανασίου.

Στο συγκεκριμένο σημείο έχουν γίνει αρκετά ατυχήματα και μάλιστα θανατηφόρα με το τελευταίο μόλις λίγους μήνες πριν  (Δεκέμβριος 16)  όταν σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ξένος οδηγός βυτιοφόρου “έχασε” την στροφή για Σκόπια και έκοψε ταχύτητα με αποτέλεσμα να προσκρούσει πάνω του Ι.Χ.

Πολλοί οδηγοί επίσης ξένοι και Έλληνες αφού περνάνε την στροφή αναγκάζονται και βάζουν όπισθεν για να γυρίσουν πίσω, με τον κίνδυνο ατυχήματος να είναι μεγάλος.

ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΟΡΑ-ΣΚΟΠΙΑ

1η Πινακίδα για Σκόπια

 

2η Πινακίδα για Σκόπια
3η πινακίδα για Σκόπια

Για βράδυ να μην μιλήσουμε καλύτερα. ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ φωτισμός και όπως είπαμε καμία ορατή σήμανση. (Δείτε το βίντεο)

Παλαιότερα υπήρχε και μια μεγαλύτερη πινακίδα για Ευζώνους-Πολύκαστρο που από τότε που έπεσε (από ατύχημα φυσικά) δεν αντικαταστάθηκε ΠΟΤΕ.

Σε μια εποχή που σε λίγο ξεκινάει η τουριστική περίοδος και θα περάσουν χιλιάδες οχήματα δεν φαίνεται να συγκινείται κανείς.

Λίγο παρακάτω μια από τα ίδια.Οι πινακίδες για Αθήνα δεν φαίνονται γιατί είναι καλά κρυμμένες πίσω από τους θάμνους.

Η αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας τι περιμένει;;Να θρηνήσουμε και άλλα θύματα;;

 

Πινακίδες για Αθήνα 

 

3 comments

  1. Ειναι απιστευτο το οτι δεν δουλεβει απολυτως τιποτα σ’ αυτη τη χωρα! ΤΙΠΟΤΑ!

  2. τα τέλη κυκλοφορίας όμως πρέπει να τα πληρώνουμε

  3. Ακόμα και όταν φαινόταν η τρίτη πινακίδα στην τρίτη φωτογραφία που έγραφε “Σκόπια”, είναι πρωτοφανές ότι την έβαλαν ΜΕΤΑ την στροφή, κάτι που είναι απαράδεκτο και δε στέκει!! Ποιος συγκοινωνιολογος έδωσε τέτοια εντολή;;; Με αποτέλεσμα ΟΝΤΩΣ σχεδόν ΠΑΝΤΑ να βλέπω όταν περνάω από εκεί, κάποιοι με όπισθεν να προσπαθούν να πάρουν το σωστό δρόμο. Χρόνια τώρα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *