“Ιχνηλάτης”

 • Έγινε την Τετάρτη που μας πέρασε το 2ο δημοτικό συμβούλιο. Ως προς τα θέματα όλα πέρασαν σχεδόν ομόφωνα, αλλά στην ουσία ήταν θέματα διαδικαστικά και για αυτό και δεν υπήρχαν αντιπαραθέσεις.
 • Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου βελτιώθηκε. Έβαλε χρονόμετρο , του ξέφυγε όμως η διαδικασία στα προ ημερήσιας διάταξης και  ξεπέρασε κατά πολύ την μια ώρα που προβλέπει ο κανονισμός.
 • Χαμήλωσαν οι τόνοι από το προηγούμενο δημοτικό συμβούλιο, αλλά το θέμα των κάδων των κοιμητηρίων Κουφαλίων επανήλθε. Ο συμπολίτης μας κ. Δημήτρης Σάνδρος προσφέρθηκε να αντικαταστήσει τους κάδους που αφαιρέθηκαν με δικά του έξοδα. Αν είναι αυτή η βέλτιστη λύση ας γίνει έτσι.
 • Ενώ στο προηγούμενο δημοτικό Συμβούλιο ο αντιδήμαρχος Λουκάς ισχυρίστηκε ότι στα κοιμητήρια Κουφαλίων υπήρχαν 36 κάδοι, άρα καλώς αφαίρεσε τους 8, τελικά τι αποδείχτηκε; Όπως τον “κάρφωσε”  η  αντιδήμαρχος  Μαρία τελικά υπάρχουν μόνο 13 κάδοι εκ των οποίων 5 γυρισμένοι ανάποδα , άρα μόλις 8 κάδοι υπάρχουν. Δεν ξέρει να μετράει ο κ.Ευσταθιάδης;Μάλιστα η κα Κωστοπούλου που πήγε η ίδια και είδε από κοντά την κατάσταση, παραδέχτηκε ότι υπάρχει ανάγκη να επανέλθουν οι κάδοι κάτι που θα γίνει άμεσα όπως είπε .
 • Όπως κάθε Δήμαρχος που σέβεται τον εαυτό του έτσι και ο σημερινός κ. Σταύρος Αναγνωστόπουλος ακολουθεί την πεπατημένη .Τι εννοούμε;
  Η προηγούμενη διοίκηση του κ.Τσουκνιδά είχε ένα σχέδιο για την αντικατάσταση των λαμπτήρων φωτισμού του δήμου. Παιδεύτηκε για δυο χρόνια με διαγωνισμούς κ.λ.π. αλλά τον πρόλαβαν οι εκλογές . Η σημερινή διοίκηση του δήμου επειδή σέβεται τον εαυτό της όπως είπαμε δήλωσε ότι δεν συμφωνεί με τους όρους του διαγωνισμού , γιατί πίστευε και πιστεύει ότι είναι ασύμφορο το έργο για τον δήμο. Θα μου πείτε που είναι το κακό; Αφού δεν συμφωνεί καλά κάνει και θέλει να το καταργήσει.  Μέχρι εδώ καλά. Όμως η διοίκηση του κ.Αναγνωστόπουλου άφησε ορθάνοιχτο ένα παράθυρο.Θέλει το έργο, αλλά με άλλη διαδικασία, άλλες τιμές και άλλους όρους. Θα δούμε…
 • Δύσκολο δρόμο διάλεξες  κ. Αναγνωστόπουλε με το θέμα της οικονομικής Επιτροπής.  Όπως είπε ο κ. Μπίκος, το θέμα με τα led  έπρεπε να το τελειώσεις στην οικονομική. Δικό σου είναι και το μαχαίρι και το πεπόνι.Θα απαξιώσεις την πλειοψηφία που έχεις στην οικονομική και θα φέρνεις τα θέματα στο δημοτικό συμβούλιο όπου δεν έχεις την πλειοψηφία; Μάλλον χλωμό το βρίσκω. Για αυτό άσε τα μεγάλα λόγια , γιατί  σε λίγο καιρό θα τα βρεις μπροστά σου.
 • Θέλει ο κ. Αναγνωστόπουλος να βάλει συμπαραστάτη του δημότη ή είναι φιλολογικό τον ενδιαφέρον του; Μαθαίνουμε ότι η αντιπολίτευση του ετοιμάζει μια πρόταση έκπληξη που μάλλον θα του είναι πολύ δύσκολο να την αρνηθεί.
 • Φοβερή κίνηση στα μαγαζιά. Από Δευτέρα έως Πέμπτη δεν κυκλοφορεί ούτε θηλυκή γάτα. Που και να έρθει ο χειμώνας και χωρίς τσιγάρο…
 • Οφείλουμε ένα μεγάλο μπράβο στους εθελοντές του πυροσβεστικού σταθμού. Πάντα εκεί, με όλες τις αντιξοότητες. Αυτοί επιτελούν έργο τελείως ανιδιοτελώς. Τώρα τον χειμώνα με τα τζάκια προβλέπουμε..πολύ δουλειά.
 • Εκείνος ο Πάνος που χάθηκε ρε παιδιά;Αφωνία έπαθε μετά τις εκλογές.Μήπως δεν τον παίζουν; Απορίας άξιον.
 • Μάθατε φαντάζομαι ότι επανέρχονται τα ΚΤΕΛ.Σε λίγο καιρό η δυτική Θεσσαλονίκη θα εξυπηρετείται μόνο από τα ΚΤΕΛ. Ελπίζουμε ότι  ο καταγόμενος από την Νέα Μεσημβρία, συνδημότης μας κ. Στέφανος Τσώλης θα κάνει το καλύτερο δυνατόν για τον δήμο μας ως πρόεδρος.
 • Που οι καλές παλιές εποχές.Αυτή τη στιγμή σε ολόκληρο το δημοτικό  διαμέρισμα  Κουφαλίων  ανεγείρεται μόνο μια οικοδομή .Μόνο οικόπεδα πωλούνται στα Κουφάλια, αλλά ποιος να αγοράσει και ποιος να χτίσει. Δυστυχώς επτωχεύσαμεν όπως λέει και ο ποιητής.
«Ο ΙΧΝΗΛΑΤΗΣ»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *